Başkan Kul’dan MOBESE Müjdesi

Başkan Kul’dan MOBESE Müjdesi
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, vatandaşların can ve mal güvenliği açısından Terme İlçesine MOBESE kamera kurulması için gerçekleştirilen çalışmaların sonuç verdiğini belirterek “MOBESE” müjdesi verdi.


Samsun’un Terme ilçesinde “MOBESE” sistemi hayata geçiriliyor. Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Arıkan Yücedağ, Terme İlçe Emniyet Müdürü Lütfi Tanrıkulu ile birlikte Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret etti.  Yapılacak çalışmaların genel seyri ve proje hakkında detaylı bilgiler verdi.

3 BUÇUK MİLYONLUK PROJE, 2 AYDA BİTECEK

Belediye Başkanı Şenol Kul ile birlikte MOBESE kurulması planlanan alanda incelemelerde de bulunan Şube Müdürü Arıkan Yücedağ, Terme’de 16 noktaya,  Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS), 3 noktaya da Plaka takip sistemi (PTS) kurulacağını söyledi. Proje maliyetinin 3 buçuk milyon lira olduğunu belirten Arıkan, “Çalışmaları 2 ay içerisinde tamamlayarak projeyi faaliyete geçirmeyi planlıyoruz. Terme ilçemize şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

7/24 KONTROL

İlçenin daha modern ve yaşanabilir olması için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini dile getiren Belediye Başkanı Şenol Kul, “Terme’de güvenlik konusu önceliklerimiz arasında yer alıyor. Bu amaçla uzun zamandır mücadelesini verdiğimiz MOBESE ilçemize geliyor. Güçlü caydırıcılığı olan bu sistem sayesinde hem emniyet mensuplarımızın işi kolaylaşacak, hem de ilçemiz 7/24 kontrol altında olacak” dedi.

GÜVENLİK VE HUZUR İÇİN

Terme’nin geniş coğrafyası sebebiyle güvenlik ve emniyet açısından kontrolünü sağlayacak güçlü bir MOBESE sistemine ihtiyacı olduğuna dikkati çeken Kul,” Sistemin faaliyete geçmesiyle ilçe halkımız daha da güvenli ve huzurlu olacaklar. MOBESE'nin kurulmasında emeği geçenlere ilçe halkım adına teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.Ziyaret ve incelemelerde Belediye Başkan yardımcısı Kamuran Toker ve meclis üyeleri Sabri Arslan,  Özkan Ceylan’da hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.