Başkan Kul’dan Kozluk Fen Lisesine Ziyaret

Başkan Kul’dan Kozluk Fen Lisesine Ziyaret
Eğitime verdiği destekle bilinen Terme Belediye Başkanı Şenol Kul zaman zaman ilçede bulunan okullara ziyaretlerde bulunuyor

 Kul, son olarak Kozluk Fen Lisesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul Terme’deki okullara ziyaretlerde bulunmaya, öğretmen, okul müdürleri ve öğrencilerle sohbet edip isteklerini dinlemeye devam ediyor. Başkan Kul son olarak Belediye Meclis üyeleri Hayrettin Akkuş ve İsa Baş ile birlikte Kozluk OMV Fen Lisesini ziyaret etti. Okul Müdürü Sait Tuğ’dan okul faaliyetleri ile ilgili bilgiler aldı.

EĞİTİM BİZİM İŞİMİZ DEĞİL DEMEDİK!

Ziyarette konuşan Başkan Kul, ilçedeki öncelikli hizmet alanlarının eğitim olduğunu söyledi. Belediye olarak Terme’de bulunan bütün okullara yönelik altyapı hizmetleriyle destek verdiklerini ve okulların fiziki anlamda daha iyi, daha kaliteli bir hale gelmesi için çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getiren Kul

"Bizler her zaman şunu iddia ettik; biz yerel yönetimler olarak merkezi hükümetle bir ve beraber olduğumuz müddetçe her zaman hizmetin en güzelini yapmaya devam edeceğiz.  Eğitime olan desteğimizi artırarak sürdüreceğiz. Bilginin en değerli olduğu çağımızda, çocuklarımıza fırsat eşitliği sunmak için bunu yapmak zorundayız. Bugüne kadar 'eğitim bizim işimiz değil' demeden her türlü desteği verdik ve vermeye de devam ediyoruz. Öğretmenlerimizin ve çocuklarımızın temiz ve düzenli bir eğitim ortamında eğitimlerini sürdürmeleri bizim tek dileğimizdir” dedi.

 

Kozluk OMV Fen Lisesi Müdürü Sait Tuğ ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Şenol Kul’a teşekkür ederken “Başkanım desteğinizi her zaman yanımızda hissettiriyorsunuz. Eğitim konusunda verdiğiniz destek ve bilinçten dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.