Başkan Kul’dan Esnafa Ziyaret

Başkan Kul’dan Esnafa Ziyaret
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, 1 Kasım Genel Seçimlerinin ardından esnafa teşekkür ziyaretine devam ediyor.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, AK Parti Terme İlçe Teşkilatı ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte ilçe esnafını ziyaret ederek karanfil dağıttı. Kul hayırlı kazançlar dileğinde bulunarak desteklerinden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

DAHA GÜÇLÜ KOŞACAĞIZ

AK Parti’nin Terme’deki oy oranını dikkat çekici oranda arttırdığını dile getiren Başkan Kul; ” 1 Kasım sonrasında periyodik olarak hem esnafımızı geziyor hem de teşekkürlerimizi iletiyoruz. Esnafımızın, içerisinde bulunduğu ruh hali gerçekten çok güzel, rahatlamış durumda. Gelecek adına çok ümitleri olan esnafımız bizleri mutlu ediyor. Bundan sonraki süreçte de daha güçlü koşmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

HER ZAMAN HALKIMIZIN YANINDAYIZ

Esnafların Türkiye’nin lokomotifi olan en önemli toplumsal kesimin başında geldiğini sözlerine ekleyen Başkan Kul sözlerine şöyle devam etti “Yalnız seçim döneminde değil her zaman esnaflarımızın yanında olduk. Sorunlarını çözme ve gerekli noktalara ulaştırma konusunda üzerimize düşen görevi yerine getirdik. Bundan sonrada bu güçlü bir şekilde sürecek. Seçim öncesinde dolaştığımız esnaflarımızla İlçemizin sorunlarını konuşmuş ve partimize destek talebinde bulunmuştuk. Ahde vefa çerçevesinde ziyaret ettiğimiz esnaflarımıza 1 Kasım’daki desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Siyasetçiler seçim zamanı görünür, seçimden sonra kaybolurlar. Bizim siyaset anlayışımızda buna yer yok. Biz seçimden sonra da halkımızın yanındayız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.