Başkan Kul'dan '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' mesajı

Başkan Kul'dan '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' mesajı
Başkan Kul Mesajında : ‘‘Bir toplumun her alanda gelişmesine çok önemli katkıda bulunan, çağdaş ve bilinçli nesiller yetişmesini sağlayan kadınların, bütün toplumlarda vazgeçilmez bir yeri vardır.

Hem dini hem de kültürel yapımız itibarıyla Türk kadını her zaman önemli bir yer edinmiştir. Türk Milletinin temelinde sağlıklı ve sağlam aile yapısı olduğu aşikârdır. 

Yaşamımızın her alanında varlıklarıyla bizleri onurlandıran, değerlerimizin yaşatılmasında sergiledikleri özveri ve dayanışmayla her türlü takdire şayan olan kadınlarımız her zaman başımızın tacıdır. Geleceğimizi ellerinde yoğuran, topluma sağlıklı bireyler yetiştiren ve Türkiye Cumhuriyeti’nin teminatı olan kadınlarımıza karşı sorumluluklarımızı yerine getirmek; onlara karşı her zaman sevgi, saygı ve hoşgörüyü  temel ilke edinerek sorunlarına çare üretmek görevlerimiz arasındadır. Bu vesile ile hayatımızın her alanını güzelleştiren ve dünyamızı daha yaşanacak bir hal almasını sağlayan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum" dedi.  Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.