Başkan Kul’a sürpriz doğum günü

Başkan Kul’a sürpriz doğum günü
​​​​​​​Terme Belediyesi personelleri yeni yaşına giren Başkan Şenol Kul’a sürpriz bir doğum günü düzenleyerek doğum gününü kutladı.

 

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’un yeni yaşına girmesi sebebi ile belediye personelleri tarafından sürpriz yapıldı. Terme Belediyesi Kültür ve sosyal işler müdürlüğü öncülüğünde, belediye kültür merkezinde düzenlenen kutlamaya Başkan Kul’un eşi Nuran Kul, minik oğlu Fırat, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye personelleri katıldı.

Personel toplantısı yapılacak diye hiçbir şeyden habersiz şekilde belediye kültür merkezine davet edilen ve gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Başkan Kul,  personellerine teşekkür ederek, yapılan kutlamanın kendisini duygulandırdığını ifade etti.

Sürpriz karşısında mutluluğunu dile getiren Kul, “Çalışma arkadaşlarıma, bu güzel jestlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz daha da kuvvetlenerek, çalışmalarımıza da fazlasıyla yansır ve tekrar böyle güzel ve mutlu günde yine birlikte oluruz. Ayrıca bu güzel günde beni yalnız bırakmayan eşime de çok teşekkür ediyorum” dedi.

SÜPRİZ SİNEVİZYON HAZIRLANDI

Salonda, basın bürosu tarafından hazırlanan,  Belediye birim müdürlerinden Ertan Keleş tarafından seslendirilen ve Kozluk Belediye Başkanlığı döneminden günümüze kadar uzanan “Şenol Kul” sinevizyon gösterisini izleyen Başkan Kul, “doğrusu böyle bir sürpriz beklemiyordum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş,” şeklinde konuştu

TERME TERCİH EDİLEN OLACAK

Hep birlikte Terme’nin geleceğine güzel çalışmalarında yapıldığını dile getiren Kul “Özellikle bugün beraber yol arkadaşlığı yaptığımız insanlarla birlikte olmak benim için gurur verici. Terme’de hayallerimiz var ve bu gerçekleşecek. Bazı olumsuzluklara rağmen gerçekleşecek ve bu gerçekleştirmeyi de hep beraber yapacağız. İnşallah Terme Belediyesi sizlerle geniş ufuklara devam edecek. Terme’de bir gün hep beraber yaptıklarımızı, bir kenara çekilip izleyeceğiz. Özellikle Terme gelecek nesiller için zorunlu yaşam alanı değil, tercih edilen yaşam alanı olacak. Bu gün bana doğum günümü farklı yaşattınız. Sizlere doğum günümü kutladığınız bu organizasyonu gerçekleştirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu

Konuşmasının ardından doğum günü pastasını kesen Belediye Başkanı Şenol Kul, çalışanları ile tek tek tokalaştı ve sohbet etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.