BAŞKAN KUL VATANDAŞLARI DİNLEDİ

BAŞKAN KUL VATANDAŞLARI DİNLEDİ
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, makamında vatandaşların sorunlarını dinledi

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor. İlçenin Sivaslılar mahallesi sakinlerinden bir gurup vatandaşı makamında ağırlayan Başkan Kul vatandaşların sorunlarını dinledi.

Mahalle sakinlerinin elektrik, içme suyu, alt yapı ve yol ile ilgili taleplerini tek tek dinleyen Kul halkın sorunlarını kendi sorunları gibi gördüklerini belirtti. Talep ve sorunların takipçisi olacaklarını söyleyen Başkan Kul “Halkımızla iç içe olmanın, onların sorunlarına çözüm üretmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz” Dedi.

VATANDAŞIN SORUNU BİZİM SORUNUMUZ

Katılımcı yerel yönetimin ve sosyal belediyeciliğin adresi olmaya devam ettiklerini kaydeden Başkan Kul, “Elimizden gelen imkanlar dahilinde tüm vatandaşların sorunlarına yardımcı olmaya gayret gösteriyor, halkımızla kucaklaşıp, dertleşiyoruz. Onların sorunlarını, istek ve taleplerini dikkate alarak çözüm arıyoruz. Vatandaşımızın sorunlarını kendi sorunumuz olarak algılıyor, elimizden gelen yardımı vermeye çalışıyoruz” dedi.

BAŞKANIMIZA GÜVENİYORUZ

Başkan Kul’un samimi yaklaşımı ile tüm beklentilerini büyük bir rahatlıkla dile getiren vatandaşlar “Her türlü sorunumuzu başkanımız ile paylaşıyoruz. Başkanımız elinden gelen tüm imkanları seferber etmekten geri kalmıyor. Kendisinden Allah razı olsun” diye konuştular.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.