Başkan Kul vatandaşla buluşmaya devam ediyor

Başkan Kul vatandaşla buluşmaya devam ediyor
Terme Belediye Başkanlığı’nca gerçekleştirilen ‘Halk Günü’ toplantıları aralıksız devam ediyor. Halk Günü toplantılarına katılan vatandaşlarının sorun ve sıkıntılarını Belediye Başkanı Şenol Kul tek tek dinliyor.

 

Terme Belediyesi, katılımcı yerel yönetimin ve sosyal belediyeciliğin adresi olmaya devam ediyor. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, her hafta Pazartesi günü düzenlenen Halk Günü'nde vatandaşları makamında kabul ederek onların sıkıntı ve taleplerini dinliyor. Vatandaşlardan gelen istekleri anında değerlendiren Başkan Kul, kısa sürede çözülebilecek sorunlar için toplantı esnasında hazır bulunan ilgili müdürlere ileterek sorunların çözülmesini sağlıyor.

 
“TERME’NİN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ”
Halk Günü toplantısında katılan vatandaşlar, belediye çalışmalarından memnun olduklarını dile getirdiler. Başkan Kul’un Terme’nin çehresini değiştirdiğini ifade eden vatandaşlar, “Biz belediye başkanımıza güveniyoruz. Şehirde çok güzel çalışmalar yaptı. Özellikle mahallelerin sorunlarını çözüyor. Biz inanıyoruz gelecekte Terme çok daha güzel olacak” diye duygularını dile getirdi.Vatandaşlarının yoğun ilgi gösterdiği toplantılarda Belediye Başkanı Şenol Kul, halk ile iç içe olmalarının daha sağlıklı kararlar almalarına sebep olduğunu belirtti.

“PROAKTİF BELEDİYECİLİK”
Şeffaf belediyecilik anlayışının bir gereği olarak belediyenin kapılarının vatandaşlara her zaman açık olduğunu vurgulayan Başkan Şenol Kul, “Vatandaşlarımızla her zaman bir aradayız. Sıkıntılarını dinleyip dertlerini çözmeye çalışıyoruz. Bir yandan sorunlarına çözüm üretmeye çalışırken, diğer yandan da bizlerle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendiriyoruz. Belediyemizin söz ve karar mekanizmasına halkımızı katarak hizmet üretiyoruz. Proaktif belediyecilik örneği sergiliyoruz. Halk günü her Pazartesi 10.00’da başlıyor, öğleye kadar devam ediyor. Halk gününe bir talebi, bir isteği ve sorunu olan bütün vatandaşlarımızı bekleriz.” diye konuştu.Halk gününde Terme Halk Eğitim Merkezinde görevli Elif Akbulut tarafından Başkan Kul’a tel kırma işlemeli tepsi hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.