Başkan Kul TUSELOG Toplantısında

Başkan Kul TUSELOG Toplantısında
Başkan Kul TUSELOG toplantısına katıldı

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul Türkiye Belediyeler Birliği ile İsveç Bölgeler ve Yerel Yönetimler işbirliği tarafından yürütülen TUSELOG (Türk - İsveç Yerel Yönetimler Ortaklığı Programı) toplantısının Ankara’da yapılan buluşmasına katıldı.

Türkiye Belediyeler Birliği ile İsveç Bölgeler ve Yerel Yönetimler işbirliği tarafından yürütülen TUSELOG buluşmasının Ankara’da yapılan ayağına Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Kent Konseyi Başkanı Adnan Atik, belediye personelleri Gökhan Arslan, Nuray Selçuk Keleş ve Murat Aslan ile birlikte katıldı.

TUSELOG NEDİR?

Türk-İsveç Yerel Yönetimler Ortaklığı Programı (TUSELOG), İsveç Yerel Yönetimler ve Bölgeler Birliği (SALAR) ile Türkiye Belediyeler Birliği ve İsveç ve Türk yerel yönetimleri arasındaki ikili işbirliğidir. Programın genel hedefi, Türkiye'de yerel yönetişimin gelişmesini desteklemek ve Türkiye Belediyeler Birliği'nin kapasitesinin güçlendirmektir. Sivil katılım, toplumsal cinsiyet eşitliğinin ana yapıya yerleştirilmesi, organizasyonel geliştirme, hizmet sunumu, planlama ve ortaklık konularında hizmet sağlamak için belediyelerin kapasitesinin geliştirilmesini amaçlar. TUSELOG belediye ortaklıkları bileşeninin bir parçası olarak, İsveç ve Türk belediyeleri ortaklıkları, projeler yürütmekte ve bilgi ile teknoloji alışverişinde bulunmaktadır.

AMACIMIZ EN İYİ HİZMET

Belediye hizmetlerinde kalite ve verimlilik adına her türlü faaliyetin içinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Şenol Kul “Türkiye Belediyeler Birliği ve İsveç ve Türk yerel yönetimleri arasındaki ikili işbirliği ile yürütülen eğitim programlarına Terme Belediyesi olarak katılıyoruz. Katıldığımız bu toplantılarda personelimize çok faydalı bilgiler verilmektedir.  Bizlere bu imkanı sunduğu için Türkiye Belediyeler Birliği yöneticilerine teşekkür ediyorum.  Bu çalışmaların meyvelerini ilerleyen yıllarda alacağımızı ümit ediyorum. Hepimizin amacı insanlarımıza daha iyi hizmet verebilmek ve yerinden yönetimin gelişmesini sağlamaktır” dedi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul toplantı sonunda İsveç temsilcisi Edward Andersson ile yerel yönetimlerin çalışmaları konusunda bilgi alışverişinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.