Başkan Kul Samsunspor yeni yönetimini kutladı

Başkan Kul Samsunspor yeni yönetimini kutladı
2 Haziran Cumartesi Samsun Mali Müşavirler Odası'nda gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul toplantısında yapılan seçimle, Samsunspor kulüp başkanlığına seçilen...

2 Haziran Cumartesi Samsun Mali Müşavirler Odası'nda gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul toplantısında yapılan seçimle, Samsunspor kulüp başkanlığına seçilen İsmail Uyanık’a başarılar dileyen Terme Belediye başkanı Şenol Kul, “Samsunsporumuzu en kısa zamanda hak ettiği yerde göreceğiz, inancımız tam” dedi.

Bu sezon Spor Toto 2'nci Lig'de mücadele edecek olan Samsunspor'da olağanüstü seçimli genel kurul yapıldı. Yapılan genel kurulda kulübün şirketleşmesi oy birliği ile kabul edilirken, eski başkan İsmail Uyanık da 13 yıl aradan sonra yeniden başkan seçildi.

Yapılan kongrenin Samsun ve Samsunspor’a hayırlı olmasını temenni ederek, İsmail Uyanık ve yönetimine başarılar dileyen Başkan Kul,” Samsunspor kulüp başkanlığına seçilen sayın İsmail Uyanık ve yeni yönetimini tebrik eder, Samsunspor’umuza başarılar dilerim. Samsunspor’umuz en kısa zamanda süper lige kalıcı olarak çıkacaktır. Buna yürekten inanıyoruz. Güzel günler yakın inşallah” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.