Başkan Kul: Kimseye ayrımcılık yapmadık!

Başkan Kul: Kimseye ayrımcılık yapmadık!
“Biz Terme’de görevi aldığımızdan bu yana hiçbir vatandaşımıza, hiçbir muhtarımıza ayrımcılık yapmadık. Görevimiz süresince yapmamaya da devam edeceğiz, Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

Bulduğu her fırsatta halkla iç içe olan ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Cuma namazı öncesi kent merkezinde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek talep ve şikayetlerini dinledi. Kul, Cuma gününün hayırlı olmasını temenni ederek bol kazançlar diledi.

HER GÜN İÇ İÇEYİZ

Vatandaşlarla sohbet etme fırsatı bulan Başkan Kul, Terme’lilerden büyük ilgi gördü. Gezi sırasında kısa bir açıklama da yapan Kul, vatandaşa hizmetin karşılıklı arz talep anlayışı içinde olduğuna dikkat çekerek, “Hemen hemen her gün vatandaşlarımızla, muhtarlarımızla yoğun bir şekilde görüşmelerimiz devam etmekte. Hem vatandaşlarımızı hem muhtarlarımızı dinleyerek memleketimizin görmediğimiz ve duymadığımız bir problemi varsa bunu çözme gayreti içerisindeyiz. Biz Termemizin her noktasında nefes alan vatandaşımıza en iyi hizmeti götürmeye gayret ediyoruz” dedi.

DOĞRU YERE HİZMET MUTLU EDİYOR

Esnafın sorunlarını dinleyen Başkan Kul, çeşitli notlar alarak; “Sık sık esnafımızı ziyaret edip onların çayını içerek, dertlerini, sıkıntılarını dinliyor, belediye çalışmalarımız hakkında bilgiler veriyor, sohbet etmek için esnaflarımıza, vatandaşlarımıza misafir oluyoruz. Terme’li hemşerilerimize verdiğimiz güven ile kendileri için yaptığımız hizmetin adresine ulaştığını görmek bizi mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

Onur Özsoy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.