Başkan Kul incelemelerde bulundu

Başkan Kul incelemelerde bulundu
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, kentte yürütülen çalışmaları yerinde incelemek ve bilgi almak amacıyla sürdürdüğü teknik inceleme gezilerine devam ediyor.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, şehir genelinde yapılan kilit parke, alt yapısı biten sokak ve caddelerde sert zemin ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Ak Parti Terme ilçe başkanı Ali Kılıç ve Samsun Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi Hayrettin Akkuş’un eşlik ettiği inceleme gezisinde Kul “Büyükşehir Belediyesi Terme’nin yanında. Hizmetlerimizle Terme’nin çehresi değişiyor” dedi.

TERME’NİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Başkan Kul özellikle mahallelere yapılan yatırımlar sonrası bölgelerin değer kazandığını belirterek, “Milletimize Belediye ile ilgili her türlü hizmeti en güzel ve layık oldukları şekilde götürüyoruz. Bunların arasında yeni yollar ve kaldırımlar da var. Hava şartlarının elverdiği her gün biz belirli bir program dahilinde hareket ediyoruz. Büyükşehir Belediyemizce Atatürk caddesi baskı beton yol ve kaldırım çalışmaları tamamlandı. Çarşamba caddesinde kaldırım çalışmaları tamamlanan yerlerde beton yol çalışmalarına devam ediliyor. Terme Belediyemizde ilçemizin birçok cadde ve sokağında parke ve kaldırım çalışmalarımız devam ediyor. Yatırımlar Terme’nin çehresini değiştiriyor” diye konuştu.

Başkan Kul Terme’de tamamlanan, devam eden, planlanan büyükşehir yatırımlarından dolayı Samsun Büyükşehir Belediye Yusuf Ziya Yılmaz ve tüm ekibine de teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.