Başkan Kul İlköğretim Haftası'nı Kutladı

Başkan Kul İlköğretim Haftası'nı Kutladı
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, 'İlköğretim Haftası' münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, 19 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan 2016-2017 eğitim öğretim yılının eğitim camiasına ve ülkemize hayırlı olmasını dileyerek, tüm öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

Mesajında, muasır medeniyetler seviyesine ulaşmanın en iyi yolunun eğitimden geçeceğine vurgu yapan Başkan Kul '' Bu yıl bir kez daha yeni bir eğitim ve öğretim yılına başlamanın heyecanını çocuklarımız ile birlikte yaşıyor ve paylaşıyoruz. İnsanlara yaşam boyu gerekli olacak bilgi ve becerilerinin temelinin atıldığı ilköğretim, her zaman bilimsel, sosyal, kültürel gelişmelerin hazırlayıcısı olmuştur.  Çocuklarımız yarınlarımızdır. Yarınlarımızı çağdaş eğitim süreciyle hazırlamak ise bizlerin, değerli öğretmenlerimizin ve velilerimizin gayretleri ile olacaktır.

İyi yetişmiş bir nesil, ülkemizin en önemli sermayesidir. Güçlü ve kalkınmış bir Türkiye'nin yolu da eğitimden geçmektedir. Çağdaşlaşmanın ve ekonomik kalkınmanın temeli yetişmiş insan gücüdür. Terme Belediyesi olarak, eğitime devam eden okullarımızın çalışmaları içerisinde her zaman var olmaya gayret ediyoruz. Eğitime her türlü desteği bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vermeye devam edeceğiz çünkü çocuklar bizim gözbebeğimizdir.

Bu düşüncelerle ülkemizin her köşesinde görev yapan öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm öğrencilerimizin yeni eğitim öğretim yılını kutluyor ve onlara başarılar diliyorum'' şeklinde konuştu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.