Başkan Kul iftarda gençlerle buluştu

Başkan Kul iftarda gençlerle buluştu
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Genç Terme’liler taraftar gurubunun düzenlediği iftar yemeğinde gençler ve aileleri ile bir araya geldi.

Genç Terme’liler taraftar gurubu ev sahipliğinde, Terme Büyük Atlas  Düğün Salonunda  gerçekleştirilen organizasyon ile iftar yemeği verildi. Bu yıl 5.si gerçekleştirilen iftar yemeğine Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’un yanı sıra belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin başkanları, Samsunspor taraftar gurubunun başkan ve üyeleri, aileleri ve Terme’liler katıldı.

BİZİMKİSİ MEMLEKET MESELESİ

Düzenlenen iftar organizasyonuna katılan herkese teşekkür ederek ve bir konuşma yapan Genç Termeliler taraftar grubu lideri Ali Kondakçı,  “Değerli misafirlerimiz bizler 14 yıldır bu şehirde çalışmalar yapıyoruz. Bizimkisi memleket meselesi. Spor dalında Şenol Başkanımızın sayesinde artık çok güçlü bir Terme var. Daha ilerilere gideceğiz. Çok daha güzel şeyler yapacağız.” Dedi.

GENÇLERLE GELECEĞE GÜVENLE BAKIYORUZ

İftar yemeği sonrası gençlere hitap eden Belediye Başkanı Şenol Kul, Türkiye’yi gelecek hedeflerine ulaştıracak milli değerlere sahip bir gençliği karşısında gördüğü için çok mutlu olduğunu söyledi. Türk milletinin gençliğine güvendiğinin altını çizen Başkan Kul, “Bugün bizim için çok kıymetli olan gençlerimizle böyle mübarek bir ayda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Gençlerimiz hem aydınlık yarınlar için hem de daha müreffeh ülkemiz için çok önemlidir. Her zaman dile getirdiğim gibi gençler bizim geleceğe güvenle bakmamızı sağlıyor” diye konuştu.

BİRLİĞİMİZ ÖMÜR BOYU SÜRSÜN

İftar yemeğini tertipleyen gençleri de tebrik eden Başkan Kul, “ Genç demek Farsça’da  hazine demek.  Bu hazinenin değerini bilin. Sizi bir araya getiren memleket sevgisi ve spor tutkusu var. Siz bu ülke için tutku ile yola çıktınız. Sporun etrafında bir araya geldiniz. Spor kardeşliktir, dostluktur. Genç Terme’li kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bu kardeşliğin birlik ve beraberliğin ömür boyu sürmesini diliyorum. Size her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Program yapılan plaket töreni ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.