Başkan Kul gece-gündüz sahada!

Başkan Kul gece-gündüz sahada!
Yunusemre mahallesinde ev ziyaretleri gerçekleştiren Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Derdi hizmet olanın kişisel meselesi asla olamaz, birlik ve beraberlik içerisinde Terme’nin büyümesi ve güzelleşmesi için önemli çalışmalar gerçekleştirdik” dedi.

Her fırsatta vatandaş ve esnafla bir araya gelen Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, son olarak ilçenin Yunusmere mahallesinde Süleyman Yavuz ve komşularına misafir oldu. Ziyaret ettiği evlerde aileden biri gibi karşılanan Başkan Kul, vatandaşların yoğun sevgi ve ilgisiyle karşılaşıyor.

4-026.jpg

MUTLULUKLARI PAYLAŞIYORUZ

Terme halkının çay içme davetlerine katılabilmek için zamanla yarıştığını aktaran Başkan Şenol Kul, “Her akşam kapı kapı, mahalle mahalle evleri ziyaret ediyor, hemşehrilerimizle mutlulukları paylaşıyoruz. Mutlu bir akşamı paylaşmaktan, güzel bir sohbete ortak olmaktan ve birlikte hatıralar biriktirmekten mutlu oluyorum. Ziyaretlerimizde hizmetlerimizin güler yüz olarak dönmesine şahit oluyor, bunun mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz” dedi.

3-046.jpg

BİR FAZLA PROJE DERDİNDE OLDUK

2014 yılında verdikleri sözleri yerine getirdiklerini ifade eden Başkan Kul, "Söz vermediğimiz halde ihtiyaç olarak ortaya çıkan hususları da çözdük. Çünkü biz aziz milletimize hizmet için, milletin sıkıntılarını çözmek için gelmiştik. Çok şükür beş yıldır halkımızla, ekibimizle tek yumruk olarak çalıştık. Makam mevki hırsı yapmadık. Sadece Termemize bir proje daha fazla yapar mıyız diye onun hesabını yaptık. İnşallah bundan sonra da Termemizin büyümesi, güzelleşmesi devam edecek. Ben bu hususta emek veren, yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

1-058.jpg

GECE SAATLERİNDE İNCELEME

Başkan Kul daha sonra gece saatlerinde Yunusemre mahalle muhtarı Ayhan Yılmaz ve mahalle sakinleri ile birlikte bölgede çalışmaları devam eden alt ve üst yapı bölgelerinde incelemelerde bulundu. Çalışmaların seyri ile alakalı mahalle halkına bilgiler verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.