Başkan Kul Ankara’da devir teslim törenlerine katıldı

Başkan Kul Ankara’da devir teslim törenlerine katıldı
Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, yeni kabine değişikliğinin ardından gerçekleşen devir teslim törenlerine katıldı.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, yeni kabine değişikliği ile Başbakan Yardımcılığına getirilen Recep Akdağ’dan görevi devralan Eski Devlet Bakanı, AK Parti Samsun Milletvekili Dr. Ahmet Demircan’ın Sağlık Bakanlığı binasındaki devir teslim töreninde hazır bulundu.

Samsun Milletvekili Ahmet Demircan’ın Sağlık Bakanı olarak görev aldığı kabinenin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni eden Başkan Kul Bakan Demircan’a görevinde başarı diledi.

Ahmet Demircan’ın Sağlık Bakanı olmasından dolayı Samsun’lular olarak onurlandıklarını dile getiren Başkan Kul, “Türkiye’nin hedeflerine ulaşması noktasında yeni bir enerji ile bayrağı teslim alarak görevine başlayan Ak Parti Samsun milletvekilimiz Sayın Ahmet Demircan’ı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Yapılan değişiklikle görevini devreden ve Gençlik ve Spor Bakanı olarak, Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç’ın başarılı hizmetlere imza attığını ve Türk sporunu çok ilerilere taşıdığına vurgu yapan Kul, “Bakanlık görevi boyunca ülkemize ve şehrimize önemli birçok yatırımı kazandıran gençliğin abisi Samsun Milletvekilimiz Sayın Akif Çağatay Kılıç’a hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.