BAŞKAN KARAYILMAZ ATEŞ PÜSKÜRDÜ

BAŞKAN KARAYILMAZ ATEŞ PÜSKÜRDÜ
Samsunspor Kayyım yönetimi başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, Fox TV sunucusu İsmail Küçükkaya ve Eskişehirspor teknik direktörü Yılmaz Vural’a büyük tepki gösterdi.

Karadeniz temsilcisi Samsunspor’da Kayyım heyetinin başkanlığını yürüten Ahmet Güral Karayılmaz, geçtiğimiz günlerde teknik direktör Yılmaz Vural ve sunucu İsmail Küçükkaya’nın Samsunspor üzerinde oluşturmak istediği algı operasyonuna sert tepki gösterdi. Nuri Asan tesislerinde Gazetecilere açıklamalarda bulunan Karayılmaz, böyle stresli bir dönemde Samsunspor’un canla başla mücadele ettiğini aktardı.

Başkan Karayılmaz, “Samsunsporumuza özellikle böyle bir dönemde algı operasyonları yapılıyor. Geçtiğimiz haftalarda Denizlispor kulübünden Bülent Ertuğrul yaptığı açıklamalarla hangi takımın Lig’den düşüp düşmeyeceğini açıkladı. Herkes medyayı kullanarak kendilerinin düşmeyeceğini iddia ediyor. Bizim bir saygımız var. ben de buradan çıkıp ‘Samsunspor küme düşmeyecek’ derim fakat, biz saygı çerçevesinde işimizi yürütüyoruz. bizim kesinlikle bir başka takımı yıpratmak gibi bir düşüncemiz yok.” dedi.

ŞİDDETLE KINIYORUM

Pazar günü oynanan İstanbulspor karşılaşmasında Samsunsporlu futbolcularla birlikte sahaya çıkan öğrencileri hedef alan Fox TV sunucusu İsmail Küçükkaya’ya sert tepki gösteren Karayılmaz, “Samsunsporumuz stresli bir şekilde yola devam ediyor. Canla başla mücadele verdiğimiz böylesine zorlu süreçte birtakım kişilerin anlamsızca demeçleri, bizi açıkla yapmaya yönlendirmiştir. Valiliğimiz öncülüğünde gerçekleştirilen ve maarif hareketler kapsamında Samsunspor - İstanbulspor maçında sahaya çıkarttığımız evlatlarımızla ilgili adeta alay ederek televizyon ekranlarına taşıyan yayıncı kuruluş, takımımızı tamamen etkisi altına almaya çabalıyor. Bu sunumu gerçekleştiren Fox TV sunucusu İsmail Küçükkaya’yı şiddetle kınıyorum.”

YILMAZ VURAL ALGI MÜHENDİSİDİR

Önceki günlere yaptığı açıklamalarla akıllarda soru işareti oluşturan Yılmaz Vural’a da büyük tepki gösteren Karayılmaz, “Yıllarını teknik direktörlük ve spora adayan Yılmaz Vural, yaptığı açıklamalarla bizi büyük bir dehşete uğrattı. Bir futbol adamının çeşitli medya kuruluşlarının karşısına çıkarak, ‘beni Federasyondan önemli isimler buraya gönderdi. Eskişehirspor kulübü ligden düşmemeli.’ gibi açıklamalar yapmasını şiddetle kınıyorum. sayın Vural’ı camiamızdan özür dilemeye davet ediyorum. Teknik direktörler, çalıştırdıkları takımlarda bir başarı yakalamayı hedefler fakat, Yılmaz Vural hezeyana girmiş. sadece sahada oynayarak değil medyatik bir kişiliğe de sahip olan Yılmaz Vural, kaliteli bir algı mühendisidir. Yılmaz Vural’a sesleniyorum. Sizi federasyondan kim aradı? Eskişehirspor Kulübünün küme düşmemesi gerektiği size kim söyledi? Samsunspor en az Eskişehirspor kadar tarihi başarılara imza atmış, geçmişte çok kaliteli futbolcular çıkartmış ve Atatürk’ün milli Mücadeleye başladığı şehrin takımıdır. Bu şekilde yaklaşımları hak etmeyen camiamız, bunun her türlü hukuki boyutunu araştıracaktır.

TFF’YE SESLENDİ

Karayımaz sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Samsunspor olarak ligde ciddi bir mücadelemiz var. Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Sayın Yıldırım Demirören’e de seslenmek istiyorum.  Yılmaz Vural’ın geçtiğimiz günde yaptığı açıklamalarını inceleyecek misiniz? herhangi bir yaptırım uygulayacak mısınız? sizin adaletinize sığınıyoruz. Biz böylesine zorlu dönemde, hayatını kağıt toplayarak kazanan sembol kişi Kibar amcamızın 550’TL’lik bağış yaptığı bir Kulübü yaşatmaya çalışıyoruz. Tüm bu olaylara sesiz kalmayarak, gerekli mercilere şikayetlerimizi yapacağız. Samsunspor ailesine zarar vermek isteyenleri şiddetle kınıyorum.”

Nurullah KIZILDAĞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.