Başkan Karaduman'dan Samsunspor'a destek

Başkan Karaduman'dan Samsunspor'a destek
Sezon açılışına katılarak Samsunspor'a destek olan Başkan Hakan Karaduman, İsmail Uyanık ve Yüksel Yıldırım ile de görüşerek başarı diledi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, Samsunspor'un Samsun 19 Mayıs Stadı'nda gerçekleşen sezon açılış törenine katıldı. Üzerinde isminin yazılı olduğu 55 numaralı  Samsunspor formasıyla stadyuma gelen Başkan Karaduman, Kırmızı Beyazlı ekibin Yeni Orduspor ile oynadığı  karşılaşmayı seyretti. 

Protokol üyeleriyle birlikte mücadeleyi seyreden Karaduman, Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık ve Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım ile bir süre sohbet edip başarı diledi.  İsmail Uyanık başkanlığında,  taraftarın muhteşem desteğiyle Samsunspor'un şampiyonluğa ve Süper Lig hedefine ulaşacağını  belirten Başkan Karaduman, "Sevdamız Samsunspor'a desteğimiz her zaman devam edecek. Efsane kulüp hedefine ulaşacaktır. Buna yürekten inanıyorum" dedi. Başkan  Karaduman,  açılışa katılan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile de sohbet etti.

Metehan Öndaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.