BAŞKAN KAMBUR'DAN FORMA HEDİYESİ

BAŞKAN KAMBUR'DAN FORMA HEDİYESİ
Termespor'a destek veren iş adamlarını ziyaret eden Başkan Kambur Termeli iş adamı Mutahit Sabri Alemdar'a ismi yazılı forma hediye etti.

KUL: "BAŞKAN HÜSEYİN KAMBUR'U KUTLUYORUM"
Terme belediye başkanlığında buluşan ikiliye Terme Belediye başkanı Şenol Kul ve Terme Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Dinç'te katıldı. Başkan Kul şöyle konuştu: "Bu topraklarda yetişen her kişinin ilçesinin takımına sahip çıkması bizleri sevindirmektedir. Başkan Hüseyin Kambur'u kutluyorum takımına destek olanları her platformda Onura etmesi güzel bir yaklaşım. Sabri Alemdar'ı da teşekkür ediyorum. Geçen sezon Termespor'a maddi olarak büyük bir destekte bulunarak Termeliligini yapmıştır. Bu sezonda daha fazlasını yapacağına inanıyorum. Bu vesileyle Termespor'a gönül vermiş maddi ve manevi destek olan tüm kişileri, kurum ve kuruluşları tebrik ediyorum" dedi.

ALEMDA: "DESTEK OLMAK BİZLERİ SEVİNDİRMEKTEDİR"
Termespor başkanını ve Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'u tebrik eden  iş adamı Sabri Alemdar, "Şenol başkan ve Hüseyin başkanı kutluyorum şirketlerimizin ülke genelinde şantiyeleri bulunmakta her yerde ilçemizi gururla temsil eden Kulübümüze destek olmak bizleri sevindirmektedir. Üzerimize düşeni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Başkan Kambur ise şöyle onuştu; "spor Kulüpleri başarısını destek gördükleri insanlara borcludur, Sabri Alemdar da bu basarimizin destekcilerinden ve ortaklarından olmuştur. Kendisene iş ve hayatında başarılar diliyorum"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.