Başkan Göksel'den ziyaretler

Başkan Göksel'den ziyaretler
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Samsun Ticaret Borsası'na, Samsun Muhasebeciler Odası'na ve...

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret gerçekleştirdiler.

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, ilk olarak Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır'ı, daha sonra Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hayrul Kayar'ı ve son olarakta Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nu ziyaret ettiler.
Ziyaretlerde Borsa ve Odaların yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır “İl Başkanımız Muharrem Bey'in ilk ziyaretini borsamıza yaparak  büyük bir nezaket örneği göstermiştir. Hem yönetim kurulu üyemiz, hem de başarılı bir işadamı olan başkanımıza yeni görevini en içten dileklerimle kutluyor, kendisine ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum" dedi.

İkinci olarak gerçekleştirilen ziyarette konuşan Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hayrul Kayar'da, "İktidar partisinin il başkanı olarak sizlerin önemli bir görevi var. Şahsınızda seçilen tüm arkadaşlarınıza başarılar diliyorum . İnşallah Samsunumuz için hayırlı olur. Sizlerin arasında arkadaşlarımız var. Meslek odası olarak meslektaşlarımız hangi platformda olursa olsun biz onları destekliyoruz. Ben tekrardan yeni görevinizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." diye konuştu.

Gerçekleştirilen kongre ile birlikte yeni seçilen yönetimde ticaretle uğraşan bir çok ismin olduğunu belirten Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise, "Gerçekleştirdiğiniz kongre ile birlikte İl Başkanı ve yönetiminin büyük bir çoğunluğunu teşkil edenler bizim ticaretimizden yani odamızın üyelerinden olduğunu görmekteyiz. Bu bize büyük bir memnuniyet vermektedir. İl Başkanımız Muharrem kardeşimde bizim geçen dönemde meclis üyeliğimizi yapmıştı. Şu anda Ticaret Borsasında yönetim kurulu üyeliği yapıyor. Şimdi de siyasette AK Parti'nin il başkanlığı görevine geldi. Bu başarısı bizleri gururlandırıyor. Ben şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına kendisine ve yönetimine başarılar diliyorum." dedi.

Görevi devir alır almaz çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini ifade eden AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ise ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda ise şunları söyledi: "Yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte ilk ziyaretimizi şahsımın da yönetim kurulu üyesi olduğu Ticaret Borsası'ndan başladık. Ardından Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odamızı ve son olarak ta Samsun Ticaret ve Sanayi Odamıza ziyaret gerçekleştirdik. Şehrimizde her zaman birlik ve beraberlik örneği gösteren Samsun'umuzun kalkınması adına başarılı çalışmalara imza atan borsa ve odalarımıza teşekkür ediyorum. Başkanlarımız, duygu ve düşüncelerini bizlere aktardılar. Bu anlamda gösterdikleri ilgi, alaka ve destekten ötürü borsa ve oda başkanlarımıza, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum."

AK Parti’nin ülkemize, milletimize hizmet etmek için yola çıktığını belirten Başkan Göksel sözlerine şöyle devam etti: "Bizlerde her zaman bu anlayış içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirildiğimiz 5. Olağan İl Kongremiz ile birlikte görev seçildik. Yine geçtiğimiz Çarşamba günü görevimizi il yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte devir aldık. Devir alır almaz omuzlarımızdaki yükün sorumluluğunu bilerek çalışmalarımıza ara vermeden sürdürüyoruz. Dediğimiz gibi AK Parti genelde Türkiye'ye hizmet ediyorsa, bizlerde yerel de ilimize daha fazla nasıl hizmet edebiliriz düşüncesi içinde hareket ediyoruz.
Bunu düşünürken de her zaman istişarede bulunduğumuz, görüş ve önerilerini aldığımız, desteğini gördüğümüz sivil toplum kuruluşlarıyla, kamu, kurum ve kuruluşlarıyla ortak akıl anlayışı ile hareket ediyoruz.
Buralardan aldığımız fikirler sonucunda hükümetimizin gücünü kullanarak, Samsunumuz için daha fazla neler yapabiliriz, işadamlarımıza yatırım anlamında ne gerekiyor, nasıl destek oluruz, hangi alanlarda yatırım yapılırsa, istihdam artar bu ve bunun gibi konuları tespit edip, bir plan doğrultusunda hazırlayıp ilgili makamlara sunarak bunları gerçekleştirmek istiyoruz.
Çalışmalarımız her zaman bu yönde olacaktır. Bizim amacımız yatırımcının önünü açmak ve ülkemize ve milletimize hizmet etmektir. Başka hiç bir amacımız yoktur. Ülkemizin ve milletimizin refahını arttırmak için her zaman var gücümüzle, yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte çalışacağız" diyerek sözlerine son verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.