BAŞKAN EDİS, YÜCE TÜRK MİLLETİNİN TOKATINI YEMİŞTİR

BAŞKAN EDİS, YÜCE TÜRK MİLLETİNİN TOKATINI YEMİŞTİR
Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis yayımladığı 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Günü mesajında, "Türkiye Cumhuriyeti'ni karanlık bir çukura itmek isteyen hain Fethullahçı Terör Örgütü mensupları ve işbirlikçileri Yüce Türk milletinin....

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis yayımladığı 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Günü mesajında, "Türkiye Cumhuriyeti'ni karanlık bir çukura itmek isteyen hain Fethullahçı Terör Örgütü mensupları ve işbirlikçileri Yüce Türk milletinin tokatını yemiştir" dedi.

 

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis 15 Temmuz hain darbe girişiminin ikinci yıl dönümünde yaptığı açıklamada,  bağımsızlığına, demokrasiye, milli iradeye ve hukukun üstünlüğüne sahip çıkarak hainleri püskürten Türk milletinin gösterdiği kahramanlığın her türlü övgüye layık olduğunu söyledi.Başkan Edis, "İki yıl önce hainler dış güçlerin de desteği ile ülkemizi işgal etmeye, milli iradeye ipotek koymaya kalktılar. Ancak aziz Türk milletinin vatan, millet ve bayrak sevgisi karşısında hüsrana uğradılar. Milletimizin canı ve kanı pahasına gösterdiği bu kahramanlık örneği gelecek kuşaklara bırakacağımız en güzel mirastır" dedi. . 

 

15 TEMMUZ 2016 TARİHİ DE DÖNÜM NOKTASI OLMUŞTUR

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis 15 Temmuz 2016 günü Türkiye Cumhuriyeti'nde yeni bir destanın yazıldığının altını çizdi. Kılıç, yazılan destanın tarihe altın harflerle kazındığını belirterek, "15 Temmuz 2016 günü Türkiye Cumhuriyeti'ni karanlık bir çukura itmek isteyen hain Fethullahçı Terör Örgütü mensupları ve işbirlikçileri Yüce Türk milletinin tokatını yemiştir. Demokrasi adına gösterdiği kararlı duruşu ve canını hiç düşünmeden tanklara siper eden vatandaşımız korkusuz tavrı sayesinde hainleri püskürtmüştür. Tıpkı ülkemizi daha önce düşmanların elinden kurtardığımız 'Kurtuluş Savaşı' gibi 15 Temmuz 2016 tarihi de dönüm noktası olmuştur. Adeta küllerinden doğan Türkiye Cumhuriyeti'nin yeniden dirilişe yeniden yükselişe geçişinin en önemli kanıtıdır. Aziz vatanımızın bir karış toprağı için bile ellerini ovuşturanlar, tarih boyunca sayısız destana imza atmış, vatan toprağını namusu saymış Türk milletinden hak ettiği karşılığı misliyle almıştır. 15 Temmuz da Türkiye Cumhuriyeti'nde yeni bir destan, yeniden doğuş olarak tarihe altın harflerle yazılmıştır" ifadelerini kullandı.

 

GECEYİ UNUTMAYACAKTIR VE UNUTTURMAYACAKTIR

15 Temmuz Destanının asıl kahramanlarının o gece tereddütsüz bir şekilde meydanlara inerek ülkesi ve inandığı değerler için canını vermekten çekinmeyen şehitlerimiz ve gazilerimiz olduğunu vurgulayan Başkan Edis,"Hain kalkışmanın yaşandığı gece Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile alanları dolduran ve göz kırpmadan şehadet şerbetini içen şehitlerimize bir kez daha yüce Allah'tan rahmet, gazilerimize de sağlık ve sıhhat diliyorum. O gece tanka, tüfeğe, uçağa karşı tarihte eşine az rastlanabilecek bir kahramanlık örneği sergileyen aziz milletimiz o karanlık geceyi unutmayacaktır ve unutturmayacaktır. Milletçe ülkemizin bir daha böyle hain kalkışmalarla karşı karşıya kalmaması için birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeli, kenetlenmeliyiz. Zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Bunun bilincinde olarak her zaman hainlere karşı uyanık olacağız. Hainler şunu çok iyi bilmelidir ki, hiçbir güç millet iradesinden üstün değildir. Bu millet, tarihin her döneminde iradesine sahip çıkmış, iradesine ipotek koymak isteyenleri tarihin çöplüğüne göndermiştir. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutluyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.