BAŞKAN DOĞAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN DOĞAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ergün Ak ve Ak Parti Çarşamba Kadın Kolları Başkanı Hülya Banu Ak Çarşamba Belediye Başkanı seçilen Halit Doğan’a hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdi.

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Çarşamba Belediye Başkanı seçilen Halit Doğan’ı makamında ziyaret ederek, başarı dileklerini iletti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Doğan, elde edilen başarının kahramanlarının tüm teşkilat mensupları olduğunu söyledi.

eminn-haber-4.jpeg

Uzun bir seçim süreci geçirildiğini ve her bir teşkilat mensubunun üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirdiğini vurgulayan Doğan, "Allah razı olsun, size ne kadar teşekkür etsem azdır. Bu dava için gece gündüz çalıştık birlikte, hakkınızı helal edin." dedi.Tevazu ve samimiyetle ilçe için güzel bir ekip olarak çalışacaklarını anlatan Doğan, "Seçimlerin kazananı Çarşamba olmuştur. Bundan sonra ilçemize en güzel hizmetleri getirmek için çalışacağız. Teşkilat bizim için çok önemli. Çalışmalarımızı her zaman istişare ederek ortak akılla yapacağız. Bizim tek meselemiz Çarşamba halkına hizmet etmektir." diye konuştu.

Emin İnan

eminn-haber-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.