BAŞKAN DOĞAN ÇARŞAMBA’YI GELİŞTİRECEĞİZ.

BAŞKAN DOĞAN ÇARŞAMBA’YI GELİŞTİRECEĞİZ.
Çarşamba Belediyesi'nin yeni başkanı Halit Doğan, "İlçemizin gelişmesi adına toplumun her kesimine hizmet edeceğiz’’.dedi

Başkan Doğan’ın yaptığı açıklamada Çarşamba’lı hemşerilerimin, tarafıma vermiş olduğu bu görevi dürüst, şeffaf ve adil bir şekilde sürdüreceğimin sözünü veriyorum. Yerel seçimlerde, milletimize hizmet yolunda aday gösterilmemi sağlayan Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 


BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
Seçim süreci boyunca yanında olan AK Parti ve MHP teşkilatlarına da teşekkür eden Doğan, "Kişiler her zaman gelip geçicidir. Baki olan kurumlar ve devlettir. Bunu hiçbir zaman unutmamalıyız. Önemli olan hizmetlerin devam etmesidir. İnşallah, Çarşamba’da hizmetler devam edecek, Samsun’un en gözde ilçesi olmak için çalışmalarımız sürecektir. Yapılan seçimler sonucunda, bu güzel ilçemizde sizlere layık olma ve en güzel hizmetleri verme yolunda, Belediye Başkanı olarak çalışmalarımızı ayrım gözetmeden birlik ve beraberlik içinde sürdüreceğimizi buradan ifade ediyorum" diye konuştu. 


ÇARŞAMBAYI GELİŞTİRECEĞİZ
Gönül belediyeciliği ilkesini en iyi şekilde uygulayarak, ayrıştırıcı değil, birleştirici, milli ve manevi değerlere sahip çıkarak yola devam edeceklerini ifade eden Başkan Doğanı, "Üreten, değer katan, projelerle ilçemizi geliştiren, toplumun her kesimine hizmet eden ve bu hizmeti gönülden yapan bir hizmetkar olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu duygu ve düşüncelerle yeni görevimizin ilçemize ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini Cenabı Hakk’tan niyaz ederim" şeklinde konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.