BAŞKAN DEMİRTAŞ LOKMA DAĞITTI

BAŞKAN DEMİRTAŞ LOKMA DAĞITTI
İlkadım Belediyesi Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, tarafından ortaklaşa düzenlenen, ''Şehitler ve Gaziler Haftası'' nedeni ile Büyük Camii’nde öğle namazı öncesi tüm şehit ve gazilerimiz için Samsun İl Müftülüğü tarafından okutulan Mevlit programının ardından vatandaşlara lokma tatlısı dağıttı.

Vatan savunmasında şehit ve gazi olmak kadar güzel bir kahramanlık olunmadığına vurgu yapan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş;''Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Müftülüğümüzün Büyük Camiinde gerçekleştirdiği program sonrası biz de belediye olarak Gaziler Gününde halkımıza küçük bir ikramda bulunmak istedik. Bugünün en güzel bir şekilde kutlanmasını sağlamak, günün önemine dikkat çekmek için bugün hep birlikte buradayız''dedi.

lkadim-belediyesi-02-012.JPG

''Yenilikçi hizmetlerinden ötürü Başkan Demirtaş'a teşekkür etti''
Türkiye Muharip Gaziler Dernek Temsilcisi Ahmet Diril ise;''Belediye Başkanımız Sayın Necattin Demirtaş'a, bizler için bu ikramı sundukları için çok teşekkür ederim. Şehitler ve Gaziler Haftasına dikkat çekmek için yapılan organizasyonlarda emeği geçen ve gösterdikleri ilgiden dolayı herkese, gazilerimiz adına teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımıza da yenilikçi hizmetlerinden dolayı çok memnun olduğumu ifade etmek istiyorum'' dedi.

lkadim-belediyesi-06-003.JPG
 
Büyük Camide okutulan Mevlid-i Şerif programına Samsun Valisi Osman Kaymak,İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,İlçe Müftüsü Seyfullah Çakır,Türkiye Muharip Gaziler Dernek Temsilcisi Ahmet Diril,Sivil toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

lkadim-belediyesi-09.JPG

Kılınan Cuma namazı sonrasında cami avlusunda açılan standa Samsun Valisi Osman Kaymak,İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,cami cemaatine ve vatandaşlara lokma tatlısı,meyve suyu ve kek ikramında bulundular. Burada bulunan vatandaşlar ise memnuniyetlerini dile getirerek Belediye Başkanı Demirtaş’a teşekkür etti.
 lkadim-belediyesi-10.JPG
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.