BAŞKAN DEMİR GENÇLERLE BULUŞTU

BAŞKAN DEMİR GENÇLERLE BULUŞTU
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, kendisini davet eden öğrencilerin misafiri oldu. Demir, kapısının gençlere her zaman açık olduğunu söyledi. 

Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelerek Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde öğrenim gören gençler, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i ağırladı. Öğrenci evinde gençlerle güzel bir gün geçiren Başkan Demir, onlarla sohbet etti, birlikte çay içti. Mutfağa da geçen Demir, elleriyle yaptığı menemeni öğrencilerle birlikte yer sofrasında yedi.

whatsapp-image-2019-10-16-at-14-50-20.jpeg

GENÇLERİ DİNLEDİ
Üniversiteli gençleri tek tek dinleyerek onların görüş ve fikirlerini alan Başkan Demir, gençlerin önemine işaret etti. Her fırsatta gençlerle bir araya gelmeye çalıştığını ifade eden Demir, “Sizler bizim çocuklarımızsınız, ailelerinizin bize emanetisiniz. Burada eğitimlerinizi tamamlayıp şehrinize döndüğünüzde bizleri hatırlamanız en büyük sevincimiz olur. Her derdinizde, sevincinizde sizinleyiz. Bir sıkıntınız olduğunda bizlere mutlaka iletin. Kapımız size her zaman açık" diye konuştu.

whatsapp-image-2019-10-16-at-14-50-19-1.jpeg

SAMSUN’UN FAHRİ TEMSİLCİLERİ
Samsun’da öğrenim gören öğrencilerin aynı zamanda şehrin tanıtımında da önemli olduğuna işaret eden Başkan Demir, “Samsun, ülkemizin önemli şehirlerinden bir tanesi. Gerek kumsalları, kuş cenneti, yaylaları gerekse tarihi özelliği ile turizm potansiyeli olan bir şehir. Aynı zamanda Samsun’da çok önemli sayıda öğrenci bulunuyor. Samsun’u eğitimde de daha çok tercih edilen bir şehir yapmak için gayret gösteriyoruz. İnşallah okul hayatınızdan sonra Samsun’un fahri temsilcileri olacaksınız” diye konuştu.

whatsapp-image-2019-10-16-at-14-50-22.jpeg

GENÇLERİN FİKİRLERİ ÖNEMLİ
Gençleri her zaman önemsediklerini ve sorunlarını bildiklerini de dile getiren Başkan Demir, “Sizlerin fikirleri, görüşleri bizler için çok önemli. Sizlerin katkıları ile daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı. Öte yandan Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi okuyan Ozan Fırat Topal’ın 21’inci yaş gününü kutlayan Başkan Demir, kendisini misafir eden gençlere teşekkür etti. 

whatsapp-image-2019-10-16-at-14-50-19.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum