BAŞKAN BELUR'DAN BİRLİK MESAJI

BAŞKAN BELUR'DAN BİRLİK MESAJI
Ayvacık Belediye başkanı Mustafa Belur fırsat buldukça ilçedeki kamu kurumlarını ziyaret ederek birlik ve beraberliği pekiştirmeye devam ediyor.

"KAPIMIZ SONUNA KADAR SİZLERE AÇIKTIR"
İlçede bulunan Aile Sağlığı Merkezini  ziyaret eden Belediye Başkanı Mustafa Belur ilçenin aile hekimleri Dr. Sn. Abdullah Karabük ve Dr.  Sn. Erhan Demirkılıç ile ayrı ayrı görüşerek sohbet etti.
Sağlığın insan hayatında ki önemini belirten Belediye Başkanı Mustafa Belur ‘’ Sağlık, insana yapılan en büyük yatırımdır. İnsan sağlığının korunması ve hastaların sağlığına kavuşması için sağlık çalışanlarının gösterdikleri çabaları takdirle karşılıyoruz. Her sağlık çalışanının yeri vazgeçilmezdir. Sağlık çalışanlarımız, vatandaşlarımızın sağlığı konusunda en önemli görevi üstlenmektedir. Bu kutsal görevi özveriyle yerine getiren, sağlığımızın emanetçisi İlçemizde görev yapan tüm doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere tüm doktorlarımıza teşekkür ediyorum. Belediyemizin yardımının olacağı bir konu olursa çekinmeden söyleyin kapımız sonuna kadar sizlere açıktır.’’ dedi. Daha sonra Belediye Başkanı Mustafa Belur  aile hekimi Dr. Sn. Abdullah Karabük ve Hemşire Mehtap Alan’ı  İlçenin Orhangazi mahallesindeki Keyf-i Seyyah Evinde misafir etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.