Başkan atanana kadar koltukta oturacak

Başkan atanana kadar koltukta oturacak
Yılan hikâyesine dönen Muharrem Göksel'in istifası ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Genel merkezin istifasını aldığı Göksel’in, yeni başkan atanana kadar koltukta oturacağı öğrenildi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, 3 Aralık'ta genel merkez tarafından apar topar Ankara'ya çağrılmış, bu toplantıda Göksel'in istifası alınmıştı.

GÖKSEL AÇIKLAMA YAPAMADI

Denge'nin ısrarlı haberleri sonrası sessizliğe bürünen Göksel, konu ile ilgili açıklama yapmaktan kaçınmıştı. Hatırlanacağı gibi, Cumhurbaşkanı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 'Metal yorgunluğu' çıkışından sonra ülke genelinde birçok il ve ilçe başkanları istifa etmiş ya da görevden alınmıştı.

ÖNCE BASIN TOPLANTISINA DAVET ETTİ

Göksel, Ankara'ya çağırılmasından önce basın açıklaması yapacağını mail yoluyla duyurmuştu. Apar topar Ankara'ya giden Göksel, istifasının alındığı toplantı sonrası Samsun'a döndüğü günden itibaren hiçbir açıklama yapmaması dikkat çekmişti.

KOLTUĞU SICAK TUTACAK

Denge’nin parti içi kaynaklardan edindiği bilgiye göre, genel merkez tarafından istifası alınan Göksel'e yeni başkan belli olana kadar koltukta oturma yetkisi verildiği öğrenildi. Yeni başkan gelene kadar il başkanlığı koltuğunda oturacağı öğrenilen Göksel’in önümüzdeki hafta koltuğu teslim edeceği öğrenildi.

Şenol Üstün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum