Başkan Akgül’ün Ankara ziyareti

Başkan Akgül’ün  Ankara ziyareti
Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulunarak, ilçeyi yakından ilgilendiren projeler hakkında görüşmelerde bulundu.

Ak Parti Salıpazarı İlçe Başkanı İsmail Yaman ile birlikte Ankara'ya giden Başkan Akgül, Samsun Milletvekili ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Ak Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmelerde Salıpazarı’nda  devam eden ve devam edecek projeler hakkında detaylı görüşmeler yapan Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, "Devletimiz bir taraftan terörle mücadele ederken diğer taraftan da ekonomik gelişmelere hız veriyor. Bizde bu bağlamada Ankara'da bir dizi temaslarda bulunduk. Özellikle AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekilimiz Çiğdem Karaaslan her alanda önümüzü açarak desteklerini esirgemiyor. Bundan dolayı özellikle teşekkür ediyorum.

Salıpazarı ilçemize yapılan her yatırım arlında imzası bulunan başta sayın milletvekilimiz Fuat Köktaş olmak üzere tüm milletvekillerimize teşekkür ediyoruz.Başkan Akgül “ Önümüzdeki günlerde ilçemize yapılması planlanan gençlik merkezi ve devlet hastanesi ile ilgili girişimlerimiz devam ediyor”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.