BAŞKAN ADAYINDAN BAŞKANA YOĞUN ELEŞTİRİ

BAŞKAN ADAYINDAN BAŞKANA YOĞUN ELEŞTİRİ
AK Parti il Başkan Adayı Mehmet Teyyare AK PARTİ SAMSUN İL BAŞKANI MUHARREM GÖKSEL’İ TOPA TUTTU

AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Mehmet Teyyare, basın mensuplarıyla birlikte yaptığı kahvaltı sonrasındaki konuşmasında AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel’i adeta topa tuttu.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dışında kimsenin kendisini adaylıktan çekemeyeceğini belirten Tayyare, mevcut il başkanı Muharrem Göksel’in başkanlığı beceremediğini, Genel Merkez Göksel’i aday göstermesi halinde kendisinin de aday olacağını belirtti.

AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Mehmet Teyyare, “Mevcut teşkilat yapısının sil baştan bir yenilenmenin gerekliliğine inanarak, Cumhurbaşkanımızın yüküne omuz vermek gayesiyle il başkanlığına aday olduğumuzu açıklamıştık.

Halkından kopuk, sivil toplumdan kopuk bir parti teşkilatı düşünülemez. Vatandaşının il başkanından randevu alamadığı bir teşkilat düşünülemez. Bir takım yanlışlara bulaşmış kişilerin, AK Partimizi bir dava partisi değil menfaat elde etme aracı olarak görenlerin bizim teşkilatımızda yeri olamaz.

Buradan açık yüreklilikle ifade ediyorum ki, biz kimsenin adamı olmadık olmayacağız.

Biz milletin adamı olan Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği hedeflere ve 2019 seçimlerinde var gücümüzle çalışacak olan hizmet erleriyiz. Artık AK Partimiz Samsun teşkilatında hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diye konuştu.

GÖKSEL, ADAY OLURSA BENDE KARŞISINDA ADAY OLURUM

İl kongresinin demokrasi şöleni şeklinde, çok adaylı bir şekilde yapılması gerektiğini AK Parti Genel Merkezi’ne de ilettiğini sözlerine ekleyen AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Mehmet Teyyare, “Bizi yarıştırsınlar istiyoruz. Seçileni delegeler seçsin. İl başkanı milletin arzu ettiği başkan olsun. Ama Genel Merkez’den veya Cumhurbaşkanımızdan bize ne talimat gelirse bizim boynumuz kıldan incedir. Muharrem Göksel iyi bir insan ve efendi biridir. Bunu her zaman her yerde söylüyorum. Ama iyi insan olmak iyi bir yönetici olmak anlamına gelmiyor. Ben birinin iyi insanlığına bakmam dava adamlığına bakarım. Teşkilatımız ile çok başlı bir yönetim var. Biz istişareye dayalı bir yönetim anlayışıyla göreve talip olduğumuzu belirttik.

Vatandaşın resmi kurumlarda veyahut belediyelerde bir olumsuzluk varsa başkanlarımız ile görüşüp ikili ya da çoklu istişareler yoluyla sorunları ortadan kaldırmaya çalışacağız.

Şuanda partimizin içerisinde geçmişte başka partilerden gelip, bizim partimizin en ön saflarında yer alması ve çıkar amaçlı partimizde görev alan bu insanların kesinlikle parti teşkilatlarında olması içimize sinmiyor. Öncelikle onların temizlenmesi ve şeffaf bir AK Parti teşkilatı oluşturmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

AK PARTİ’NİN İÇİNDE FETÖ’CÜLER TEMİZLENEMEDİ

AK Parti Samsun İl Başkanlığının içinde de halen FETÖ’cülerin olduğunu ve bunları savcılığa bildirdiğini de söyleyen AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Mehmet Teyyare şöyle devam etti;

“izim partimiz ve Reisimiz FETÖ ile etkin bir mücadeleye girmişken, Samsun’da böyle bir çalışmanın olmaması en çok rahatsız edici bir durumdur.

Bu partinin il başkanı olduğumuzda öncelikle FETÖ’yü temizleyeceğiz. Şuanda bizim teşkilatlarımızda bu konuyla ilgili bir çalışma yok. Bizim teşkilatımızda da FETÖ’cüler var. Bunları savcılığa verdik. Genel merkeze bildirdik. Genel merkezimiz bunların tamamını kendilerinin de bildiğini bana söyledi”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum