BAŞKAN ADAYI YILMAZ KONUŞTU !

BAŞKAN ADAYI YILMAZ KONUŞTU !
Samsunspor'un yarın gerçekleşecek olan Kongresine Başkan adaylığını Yönetimi ile birlikte açıklayan iş adamı Ahmet Yılmaz dün basın açıklamasında bulundu.

ADAY OLACAK İNSANLARI KORKUTUYORLAR
Kırmızı Beyazlıların yarın günü yapılacak Kongresinde Samsunspor Yönetim Kuruluna adaylığını açıklayan iş adamı Ahmet Yılmaz basın açıklamasında bulundu. Yılmaz yaptığı açıklamalarda şunları söyledi; "Samsunspor'da Yönetimi aday olacak insanlar Kulübün eski borçları ile korkutuluyorlar. Bizler Yönetimimizi en iyi şekilde oluşturup cumartesi günü Samsunspor Kongresinde aday olacağız. Samsunspor bir ticaret hane değildir. Biz Samsunspor'a ticaret yapmaya değil Yönetcilik yapmaya geliyoruz. Samsunspor için her şeyini ortaya koyacak insanlara Samsunspor'un 5 trilyon 10 trilyon gibi borçları var diyerek insanları korkutmaya çalışıyorlar."

1 KOYUP 3 ALMAK YON
"Bizler bu borçlardan sonra kafamızda demekki bunlar 1 koyup 3 alıyorlar sorusu geliyor. Bu Kulübün onurunu haysiteyini kurtarmak için geliyoruz. Bütün Şehrinde bu mücadelemizde bize destek vereceğine inanarak bu yola çıkmış bulunmaktayız. Samsunspor bu Ülkenin her yerine futbolcu yetiştirmiş ve piyasa yapmış bir kulüptür. Bizler bu alt yapıyı yeniden canlandıracağız ve Samsunspor'u eski şaşalı günlerine döndüreceğiz. Samsunspor'u futbolcu fabirakası yapacağız"

ENGELLERİ TEK TEK AŞACAĞIZ
"Elbette bizimde önümüze engeller çıkacak. Ancak Ben ve Yönetimdeki arkadaşlarımız bu engellerin üstesinden geleceğiz. Borç varsa bu borcu ödeyeceğiz. Haksız kazanca izin vermeyeceğiz. Bizim isim yapmaya ihtiyacağımız yok. Bizim Allahtan başka kimseden korkumuz. Göreve geldiğimiz taktirde kulübü TFF'ye veren futbolcularımız ile görüşerek bu gelişmeyi halledeceğiz. Mersin maçında olduğu gibi kimse bizim taraftarlarımızı dışarı çıkartamaz. Bizler her zaman taraftarlarımızın yanında olacağız. O maçta eğer biz Yönetimde olsaydık o takımı sahadan çekerdik."

NURİ ASAN TESİSLERİNE ZİYARET
Öte yandan samsunspor'un yarın günü gerçekleşecek olan Kongresinde Yönetime aday olduğunu açıklayan iş adamı Ahmet Yılmaz ve Yönetim listesinde yer alanlar yaptıkları Basın açıklaması sonrası Nuri Asan Tesisilerine çıkartma yaparak Kırmızı Beyazlıların mevcut Yönetimini kulüp binasında ziyaret ettiler. Samsunspor Başkanlığına aday olan Ahmet Yılmaz, Samsunspor Başkanı Mehmet Pank'a vermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür etti. Kırmızı Beyazlıların Başkanı Mehmet Pank ise Yılmaz'a yarın yapılacak kongre öncesi başarı dileklerinde bulundu. NİYAZİ ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.