BAŞKAN ADAYI DOĞAN’DAN MAHALLE ZİYARETLERİ

BAŞKAN ADAYI DOĞAN’DAN MAHALLE ZİYARETLERİ
AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, 31 Mart yerel seçimleri için mahalle ziyaretlerine Sefalı, Cayvar ve Yeni Kışla Mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

AK Parti Çarşamba  Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, mahalle ziyaretleriyle vatandaşların gönüllerine misafir oluyor. Başkan Doğan, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ergün Ak, ilçe teşkilatı ve gençlik kollarıyla birlikte Sefalı, Cayvar ve Yeni Kışla Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. 
Seçim ziyaretlerine ara vermeden devam eden Ak Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Sefalı, Cayvar ve Yeni Kışla Mahallesindeki vatandaşları ziyaret etti.  

whatsapp-image-2019-02-12-at-12.33.04.jpeg

İnşallah oluşturduğumuz gönül köprüleriyle daha güzel bir Çarşamba için el ele vereceğiz”  şeklinde konuşan Doğan, gönül köprüsü kurduklarını da belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:  “Bizler bugün sırf seçimler yaklaşıyor diye sahaya inmedik, daha önce bulunduğumuz görev nedeniyle daha önce zaten sahadaydık. Tempomuz o zaman da, şimdi de oldukça yoğun. İnşallah oluşturduğumuz gönül köprüleriyle daha güzel bir Çarşamba için el ele vereceğiz. Bu nedenle İlçemizi ve mahallelerimizi yakışır bir gelişmişlik seviyesine ulaştırmak en büyük hedefimiz olacaktır." dedi.

Emin İnan

whatsapp-image-2019-02-12-at-12.33.05-(2).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.