BAŞKA SAMSUNSPOR YOK !

BAŞKA SAMSUNSPOR YOK !
Samsunspor Şehzadeler Taraftarlar Derneği Türkiye'de Yaşanan Darbe Girişimlerinin ardından Basın açıklamasında bulundu.


BAŞKA TÜRKİYE'YOK
Kırmızı beyaz renklere gönül veren Şehzadeler Taraftarlar Derneği Türkiye'de yaşanan Darbe girişimlerinin ardından Basın açıklamasında bulundu. ehzadeler taraftarlar Derneği olarak milli iradenin yanında olduklarını belirten tribün lideri Hikmet Şimşek,"Ülkemizin içersinde bulunduğu olağanüstü durumda öncelikle Şehzadeler taraftarlar Derneği olarak milli iradenin yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz.
Her sezon öncesinde artık Samsunspor için klasikleşen korku dolu günlerin başladığını üzülerek görmekteyiz.Geçtiğimiz sezonlardan günümüze kadar devam eden eski futbolcu alacakları konusunda yeniden puan silinme durumu ile karşı karşıyayız." dedi.

TELAFİSİ OLMAYAN BİR DURUM İLE KARŞI KARŞIYA KALACAĞIZ 
Samsunspor'un 6 puan silinme durumu hakkında da açıklamalarda bulunan Şimşek,"Eski futbolcumuz Bahia'ya olan borcumuzdan dolayı 6 puan silineceğine dair haberi üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız.Ülkemizin olağanüstü günler yaşadığı bugünlerde şehirimizi yönetenlerden de Samsunspor'umuzun içersinde bulunduğu durum ile alakalı biraz daha ilgi ve alaka beklemekteyiz. Fıfa'daki dosyalarda ülkemizin içersinde bulunduğu durum bir anlam ifade etmektedir.Eğer bu alacakların ödenmediği durumda telafisi mümkün olmayacak bir durum ile karşı karşıya kalacağız." diye konuştu. 

 

ŞEHİR SAMSUNSPOR İÇİN BÜTÜNLEŞMELİ 
Şehrin her kesiminin Samsunspor'a sahip çıkması gereketiğini belirten tribün lideri Hikmet Şimşek,"Her şartta Samsunspor'a sahip çıkan Gençlik ve Spor Bakanı'mızdan,Büyükşehir Belediye Başkan'ımız,ilçe belediye Başkan'larımız ,milletvekillerimizden ve iş adamlarımızdan Samsunspor'a sahip çıkmasını bekliyoruz. Şanlı Bayrağımızın altında birlik ve beraberlik içersinde hareket eden şehirimizin bütün fertlerini,Samsunspor'umuzun içersinde bulunduğu durum karşısında duyarsız kalmamaya davet ediyoruz. Başka Türkiye yok. Başka Samsun yok. Başka Samsunspor yok." şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.