“BASIN EMEKÇİLERİNE SELAM OLSUN”

“BASIN EMEKÇİLERİNE SELAM OLSUN”
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla çalışma ofisimizi ziyaret eden Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen çalışanları tebrik ederek kutladı.

Fatih Esen, ziyaretin ne kadar anlamlı olduğunu belirterek şunları keydetti: ''Yazılı, görsel ve özellikle internet medyası daha da gelişti. Basın mensuplarımızın bu önemli görevi yerine getirmek, vatandaşlarımızı bilinçlendirmek ve her konuda haberdar etmek için mesai kavramı gözetmeksizin her koşulda tarafsız, ilkeli ve sorumlu gazetecilik anlayışı içerinde büyük fedakarlıkla verdikleri mücadele takdire şayandır. Ülkemizin ve şehrimizin gelişmesine katkısı çok büyüktür.  Bu vesile ile görevini en iyi şekilde yerine getirme gayreti içerisinde olan basın emekçisi arkadaşlarımı tebrik ederim.'' dedi. 

buyuk-anadolu-ziyaret-(4).jpg

Basın Olmazsa Olmaz
Gazetemiz imtiyaz sahibi ve yönetim kurulu başkanı Adnan Bahadır ise gelen çiçek ve hediyeler için teşekkür ederek şunları kaydetti: “ Her şartta mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini yerine getirerek, ülkelerin kalkınmışlık düzeyine ve tanıtımına büyük katkı sağlayan, yaşadığımız dünyayı küçük bir pencereden bizlere sunan milletin hür sesi olan basın ile her şart ve koşulda görevini yapan medya çalışanları her zamanda ve devirde basının olmazsa olmaz olduğunu ortaya koymuştur. Bu vesileyle Basın şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyor, meslektaşlarımızın Basın Bayramını kutluyorum.” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum