Başbakan Yıldırım'ın ziyareti pidecileri mutlu etti

Başbakan Yıldırım'ın ziyareti pidecileri mutlu etti
AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım'ın Samsun temasları sırasında ziyaret ettiği ve pide pişirdiği fırındaki ustalar, bu ziyaretle sevinç yaşadı.

Yıldırım'ın Batıpark'ta düzenlenen Gençlik Şöleni'nin ardından yolunun üzerinde uğradığı, çalışanlarla sohbet ettikten sonra pide pişirdiği fırındaki ustalardan Engin Keskin, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Başbakanı yaklaşık bir hafta önce rüyasında gördüğünü anlatan Keskin, "Malum oldu bana. Geldiğine çok sevindik. Sevdiğimiz bir insan son başbakan." dedi.

Keskin, Başbakan Yıldırım'ın herkesle tokalaştıktan sonra ceketini çıkarıp pideci önlüğü giydiğini ifade ederek, "Aynı bizim gibi önlüğünü taktı, 'Eleman lazımmış.' dedi, girdi içeri, küreğin başına geçti attı pidesini. Biraz uğraştı ama becerikli. Pideyi küreğin üstüne alıp sürdü içeri. Susamı biraz bol koydu." diye konuştu.

Başbakan Yıldırım'ın pideyi fırına nasıl atacağını sorduğunu belirten Keskin, aralarında geçen esprili konuşmadan bahsetti. Keskin, "Esprili, güler yüzlü bir insan. Siyasete böyle espri yakışıyor. Gerginlik, gerginlik bir yere kadar." ifadelerini kullandı.

Keskin, Yıldırım'a tam not verdiğini belirterek, "10 üzerinden 10 diyebilirim yani becerikli. İkinci atışından ustalığı başardı. 4-5 tane pide yaptı. Vatandaşın biri geldi, 'Başbakanın yaptığı pideler hangisi?' dedi, dördünü de aldı gitti." dedi.

Engin Keskin, Başbakanın ziyaretinden dolayı kendilerini şanslı gördüklerini ifade etti.

Aynı fırında çalışan Eren Pehlivan ise ilk defa bir başbakanla yan yana geldiğini belirterek, "İlk defa pide yapan birine göre 10 üzerinden 10 verebilirim. Acemi bir kişi fırına atamaz falan ama Başbakanımız becerikli, atmayı başardı. Yaklaşık 10 dakika çalıştı burada. Önlüğü taktı, terledi. Gelişi bizi çok sevindirdi." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.