BAŞBAKAN YILDIRIM VE KARAASLAN YALOVA'DA

BAŞBAKAN YILDIRIM VE KARAASLAN YALOVA'DA
BAŞBAKAN YILDIRIM VE KARAASLAN’DAN YALOVA ÇIKARMASI

Başbakan Sayın Binali Yıldırım ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan Merkez İlçe Kongresine katılmak ve çeşitli istişarelerde bulunmak üzere Yalova’ya gitti.
Karaaslan, Başbakan Sayın Binali Yıldırım ile Karamürsel Eğitim Merkezi Komutanlığı’nı  ziyaret ettikten sonra AK Parti Yalova 6. Olağan Merkez İlçe Kongresine katıldı.
 
‘SABAH OLSUN DİYE DUA ETTİK’
Kongrede konuşan Karaaslan 17 Ağustos 1999 tarihindeki 7.4 büyüklüğündeki 
Marmara Depremi’nde  Yalova'da bulunduğunu anlattı ve ekledi:  "O acıyı en derininde, en merkezinde yaşayanlardan biriydim. O gece yıldızların yeryüzüne ne kadar yakın olduğunu, acıları, 'Sabah olsun' diye nasıl dua ettiğimizi, çaresizliği hatırlıyorum." 
 
‘TÜRKİYE’DE ÇOK ŞEY DEĞİŞTİ’
Yalova'nın eski Türkiye ile yeni Türkiye kıyaslamasının yapılabileceği en önemli şehirlerden biri olduğunu vurgulayan Karaaslan konuşmasına ‘Bugünün Türkiye'sinde yapılan tüm hizmetler bir yana,  biz artık vatandaşımızın elinden tutan, gözünün içine bakan ve derdi olunca bize gelmesini beklemeden gidip halini, hatırını  soranlar olduk. Bu anlamda Türkiye'de çok şey değişti. Sorumluluğumuz da bir o kadar arttı." diyerek devam etti.
 
2019'A HAZIR MIYIZ?
Kongrede, hem 1 Kasım seçimlerinde hem de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 50’nin üzerinde oy veren Yalova’ ya teşekkürlerini sunan Başbakan Sayın Binali Yıldırım ‘15 Temmuz'da gördük ki Türkiye artık bu kumpaslarla, bu vesayetlerle yoluna devam edemez bu yüzden Anayasa değişikliğini yapmaya karar verdik ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini hep beraber kabul ettik. Şimdi önümüzde önemli bir hedef var: 2019. 2019'a hazır mıyız?" dedi.
AK Parti Yalova 6. Olağan Merkez İlçe Kongresi’ne ayrıca Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Yalova Milletvekili Fikri Demirel ve partililer katıldı..
 
‘FERİBOTTA SİMİT VE ÇAY EŞLİĞİNDE SOHBET’
Yalova’dan İstanbul’a geçmek için  İDO'ya ait  Kanuni Sultan Süleyman feribotuna binen Başbakan Yıldırım ve Karaaslan, yolculuk boyunca vatandaşlarla  sohbet ederek çay içtiler.
Yolculuk esnasında Başbakan Yıldırım kaptan köşküne geçerek, seyir hakkında kaptandan bilgi aldı. Yıldırım ayrıca telsiz ile Yavuz Sultan Selim feribotuyla irtibat kurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.