BAŞBAKAN SAMSUN'DA

BAŞBAKAN SAMSUN'DA
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Samsun'a gelmeden partisinin Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı'na katıldı.

Burada çok önemli açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, "Bin yıllık kardeşliğimizin zedelenmesine kesinlikle izin vermeyiz" dedi.

MİTİNG CUMHURİYET MEYDANI'NDA
Başbakan Ahmet Davutoğlu Partisi'nin Cumhuriyet Meydanı'nda saat 17.00'de hazırlamış olduğu miting programına katılmak üzere bugün Samsun'da olacak. AK Parti Samsun İl Başkanlığı bütün hazırlıklarını tamamlamış durumda ve Başbakan Davutoğlu'nu bekliyor.

SABRIMIZI YANLIŞ YORUMLADILAR
Samsun'a gelmeden önce partisinin Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısına katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu yaptığı konuşmada, "Bizim kardeşlik ve barış adına sergilediğimiz sabrı yanlış yorumlayanlar, vatandaşlarımızın ve güvenlik güçlerimizin karşısında tehdit unsuru oldular. buna izin vermeyiz"dedi.

BÜTÜN SİLAHLAR GÖMÜLECEK
Terör örgütüne yönelik yaptığı açıklamada, "Kamu düzeni ihdas edilene, bütün silahlar gömülene, üzerine beton dökülene kadar bu mücadelemiz sürecek. Sırtını dağa yaslayan, dağdan aldığı emirle siyaset yapanların, kardeşliğimizi zedelemesine kesinlikle iziin vermeyiz" ifadesinde bulundu.

İLK SEÇİM STARTI SAMSUN'DAN
Seçim çalışmaları kapsamında ilk mitingi Samsun'da yapacağını söyleyen Başbakan Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu, "AK Parti bütün birikim ve kararlılğıyla 1 Kasım'a hazırdır. Yarın(bugün) İstiklal Harbimiz gibi startı Samsun'dan vereceğiz" şeklinde konuştu. Mehmet Hazinedar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.