Başarılı sporcular ödüllendirildi

Başarılı sporcular ödüllendirildi
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından düzenlenen Samsun Amatör Ligi'nde 2018 yılında şampiyon olan takımlara ve amatör branşlarda Dünya ve Avrupa Şampiyonasında başarılı olan sporcular için düzenlene

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Şener Aydın selamlama konuşması yaptı. 

Gençlerin geleceği, Türkiye'nin geleceği anlayışıyla AK Parti olarak gençlere verdiğimiz önem ve değerlerin bir kısmını kapsayan spor, hükümet olarak her zaman büyük destekler ve yatırımlar sağladığımız bir alan olmuştur diyen AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ise, "Bir spor ülkesi olarak , her zaman sporcularımızın yanında olduk. Tarih ve kültür bilincine sahip, milli manevi değerlerini özümsemiş gençlerimizin geleceğe yürüyüşünde, büyük bir role sahip olan, kötü alışkanlıklardan uzak tutan, sağlıklı bir toplum olmanın ve sosyalleşmenin önemli bir aracı olarak gördüğümüz sporun gelişimi adına önemli atılımlar gerçekleştirdik.

Sporun tabana yayılması, halkımızın, çocuklarımızın  ve gençliğimizin spor yapması, uluslar arası müsabakalarda ülkemizi temsil edecek sporcuların yetişmesine büyük katkı sağlayan amatör spor kulüplerine de her türlü destek verilmiş, şampiyonlarının yetiştirilmesi için bütün imkanlarımız seferber edilmiştir. 

Bu imkanlar sayesinde müsabakalarda büyük başarılar sağlayan, bayrağımızı dalgalandıran, İstiklal Marşımızı okutturan, bizleri gururlandıran siz gençlerimizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." diyerek sözlerine son verdi. 

Konuşmaların ardından ödül almaya layık görülen sporculara ve kulüplere ödülleri ve kupaları protokol üyeleri tarafından verildi.

Şehit Ömer Halis Demir Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen törene, Samsun Valisi Osman Kaymak, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, İlçe Belediye Başkanları, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve amatör spor kulüpleri başkanı ve sporcular katıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.