BAŞARI ORTAK AKILDA

BAŞARI ORTAK AKILDA
Başkan Taşçı: Başarının sırrı ‘Ortak Akıl’

Halk Gününde vatandaşları dinleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Vatandaşlarımızın talepleri ve önerileri ile projelerimizi şekillendiriyoruz. Amacımız, ilçemizin yaşam kalitesini daha da arttırmak” dedi.


Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, her hafta gerçekleştirdiği halk günü buluşmaları kapsamında, Atakumluları makamında ağırlayarak, sorun, öneri ve taleplerini dinledi. Atakum Belediyesi olarak ortak akıl’a son derece önem verdiklerini kaydeden Başkan Taşçı, “Atakum’u, Atakumlu hemşerilerimizle birlikte yönetiyoruz. Projelerimizde ve çalışmalarımızda, vatandaşlarımıza fikirleri doğrultusunda yol alıyoruz” şeklinde konuştu.


ORTAK AKIL ÖNEMLİ
Atakum Belediyesinde gerçekleştirilen halk günü uygulamasında, her hafta Atakumluları ağırlayan Başkan Taşçı, vatandaşların sorunlarını, kendisine iletilen öneri ve taleplerini dinliyor. Yerel yönetimlerde başarının sırrının ‘Ortak Akıl’ olduğunu vurgulayan Başkan Taşçı, ortak akıl için de en büyük gerekliliğin ulaşılabilir olmak olduğunu ifade etti. Başkan Taşçı, “Yerel yöneticilerin ulaşılabilir olması bir ayrıcalık değildir. Bu bir sorumluluktur. Bu sorumluluktan hareketle, vatandaşlarımızın her istedikleri zaman bize ulaşabilmelerine önem veriyoruz. Haftada bir gün gerçekleştirdiğimiz halk günü, esnaf ve vatandaş ziyaretlerimiz, sosyal medya ile Whatsapp hattı başta olmak üzere her zaman ulaşıma açık durumdayım. Vatandaşlarımızın fikirleri, projelerimize ve çalışmalarımıza ışık tutuyor. Başarının sırrı olarak gördüğümüz ortak akılın, en büyük gerekliliği de ulaşılabilir olmaktır. Biz ulaşılabilir bir belediyecilik anlayışı içerisindeyiz” dedi.

ATAKUM BÜYÜK BİR AİLE
Atakum İlçesinin hızla değişen ve gelişen yapısına dikkat çeken Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Türkiye’nin bir çok kentinde belediyelerin örnek aldığı bir hizmet anlayışı içerisinde olduklarını söyleyerek, “Örnek alan değil, örnek olan bir belediye konumuna ulaştık. İlçemizin hızla değişen ve gelişen yapısına dikkat edecek olursak, bu sürecin en büyük destekçisinin Atakum Belediyesi olduğunu görüyoruz. Atakum İlçesinde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini daha da arttırmak, ilçemizin daha yaşanılabilir bir hale gelmesini sağlamak önceliğimizdir. Bu anlamda durmaksızın üretiyoruz, çalışıyoruz. Eksikleri hızlı bir şekilde giderilen, sorunları aynı hızla çözüme ulaştırılan ilçemiz, Türkiye’nin en önemli yaşam markalarından birisi haline geliyor. Sürekli dile getirdiğimiz gibi, Atakum İlçesi bizim evimiz ve Atakumlu hemşerilerimiz bizim ailemiz. Ailemizin mutluluğu için çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.