Bankanın duvarını delerek içeri girdiler, soyamadan kaçtılar

Bankanın duvarını delerek içeri girdiler, soyamadan kaçtılar
Pendik'te bir banka şubesini soymak için duvarı delip bankanını içine giren soyguncular, alarmın devreye girmesi üzerine kaçtı.

Soygun girişimi sabah şubeye gelen çalışanların duvardaki deliği görmeleri ile ortaya çıktı. Polisa zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Olay bir bankananın Kurtköy Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde bulunan şubesinde meydana geldi. Gece saatlerinde bankanın bulunduğu binanın arka tarafındaki yangın merdivenlerinden çıkan soygun zanlıları bina duvarını kırarak açtıkları delikten bankadan içeriye girdiler. Ancak alarmın devreye girdiğinden şüphelenen ve korkan zanlılar, soygunu gerçekleştirmeden olay yerinden kaçtı. Soygun girişimi ise banka çalışanlarının sabah şubeye gelmesiyle ortaya çıktı. Duvardaki deliği gören çalışanlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Banka yetkililerince yapılan incelemede de bankadan çalınan birşeyin olmadığı ortaya çıktı. Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi, çevrede güvenlik önlemi alarak incelemelerine başladılar. Banka şubesi ise müşterilere hizmet veremediği için kapısına 'sistemsel arıza nedeniyle hizmet verememekteyiz' şeklinde bir yazı astı.

Polis ekiplerinin zanlıların yakalanması için çalışma başlattığı öğrenildi.CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.