BANDIRMA'YA HAZIRIZ 

TFF 1. ligde mücadele veren kırmızı şimşekler ligin 3. haftasında zorlu Bandırmaspor deplasmanında çıkıyor takım olma yolunda yeni ve eski futbolcuların kaynaşma  ve tanışma aynı zamanda dayanışma devam ederken her hafta üstüne koyarak iyi futbol oynamaya çalışan Yılport Samsunspor deplasmanda oynayacağı Bandırmaspor maçı hazırlıklarını hız kesmeden devam ediyor. 

Deneyimli teknik direktör sayın Ertuğrul Sağlam hemen hemen yaklaşık ideal 11 i tespit etmeye çalışırken futbolcuların motivasyonları  en üst düzeyde tutmaya çalışıyor. 

Seyircisiz oynanan maçlara sahada alışmış görünen futbolcular artık bu sessizliği yadırgamıyorlar taraftarlar futbolu özledi pandemi biter bitmez yeni Samsun 19 mayıs stadı bana göre tıkabasa dolar gibi görünüyor. 

Şimdilik seyircisiz oynanan mevcut maçları Yılport Samsunspor çok az kayıpla atlatırsa şampiyonluk adaylarının başında gelir, büyük başkan büyük iş adamımız sayın Yüksel Yıldırım rahatsızlığı dolayısı ile maçları İstanbul daki evinde televizyon'dan takip etmeye devam ediyor. 

Kaptan Caner Arıcı virüs şüphesi ile evinde karantina altında tutuluyor, çabuk atlatacağını tahmin ediyorum, idmanlara başlayarak takımdaki yerini alırsa kim tutar. 

Samsunsporu 2020 .2021 sezonu nu en iyi şekilde değerlendirmek isteyen kırmızı şimşekler sezon sonu şampiyonluğu  göğüsleyen taraf olacak ve Süper ligi göğüsleyen taraf olacak şehir olarak herkes  Yılport Samsunspor hatıra kombinesi ve forma alarak destek vermeye davet ediyorum, her geçen gün yükselişini sürdüren Yılport Samsunspor taraftarlarına güven vermeye devam ediyor. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR