‘Bana ulaşmak çok kolay,

‘Bana ulaşmak çok kolay,
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ‘belediye başkanına ulaşılmaz’ yönündeki algıyı ortadan kaldırdıklarını belirterek...

“Sokakta, makamda ve sosyal medyada vatandaşlarımız istedikleri zaman bana ulaşabiliyor. Bu anlamda ezber bozduk” dedi.

Algılardaki ‘belediye başkanına ulaşılmaz’ düşüncesini yok ettiklerini ve bu anlamda ezber bozduklarını kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Vatandaşlarımız nerede ve ne zaman benimle irtibat kurmak isterse kuruyor. Ulaşılabilir olmak belediye başkanının ayrıcalığı değil zorunluluğu ve sorumluluğudur” dedi.

‘HER PLATFORMDAN ULAŞILABİLİYOR’
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, her hafta Çarşamba günü gerçekleştirdikleri halk gününde vatandaşları dinlemeye ve sorunlarını çözüme ulaştırmaya devam ettiklerini belirtti. Belediye başkanlarının ulaşılmaz oldukları yönündeki ezberi bozdukların belirten Başkan Taşçı, “Halkımızın kafasında ‘belediye başkanına ulaşılmaz’ gibi bir algı vardı. Makam odalarından çıkmayan, halkıyla kucaklaşmayan bir yönetim anlayışına sahip değilim. Vatandaşlarımız bana istedikleri her platformdan ulaşabiliyor. Sürekli alanda hem çalışmalarımızı takip ediyor hem yeni projeler için hazırlıklar yapıyor hem de vatandaşlarımızla bir araya gelerek ne istediklerini, beklediklerini kendi ağızlarından dinliyorum. Bu sayede çalışmalarımıza yön veriyoruz. Belediye başkanları ulaşılması zor kişilerdir gibi bir algıyı ortadan kaldırarak ezber bozduk” diye konuştu.

‘SOSYAL MEDYA’DA AKTİFİM’
Vatandaşların kendisine ulaşabilmek için bir çok farklı imkana sahip olduklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Sürekli alanda olduğumuzdan vatandaşlarımızla bu sayede görüşebiliyoruz. Ayrıca gerçekleştirdiğimiz halk günü ile haftanın bir gününde vatandaşlarımızı makamımda ağırlıyor, sorunlarını dinliyor ve önerilerini alıyorum. Ayrıca sosyal medyayı da aktif olarak kullanıyorum. Bu sayede hem Facebook hem de Twitter üzerinden vatandaşlarımızla birebir temas halinde oluyorum. Bu kadar çok ulaşabilir olmak bir ayrıcalık değil zorunluluktur, sorumluluktur. Bu sorumluluğun bilincinde olmaya ve Atakum halkıyla her an birlik içerisinde olmaya devam edeceğim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.