BALON GEZİLERİ DEVAM EDECEK

BALON GEZİLERİ DEVAM EDECEK
Bafra ilklerle tanışmaya devam ediyor, yamaç paraşütü, kültür yolu projelerinden sonra balon gezileri hizmeti de hayata geçti.

Başkan Şahin’in Kapadokya’da yaptığı incelemelerden sonra balon gezileri için yasal işlemler başlatıldı ve tamamlandı. Gerekli izinlerin ve rotanın alınmasından sonrada Bafra’da balon gezileri başladı. Gezilere Samsun, çevre il ve ilçelerden yoğun katılım yapılıyor.

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin şunları söyledi: “Bafra’mızın çok önemli turizm potansiyelleri var. Bu potansiyelleri değerlendirmek için çalışıyoruz. Yamaç paraşütünü hayata geçirdik. O alanın sosyal donatıları yapılacak. Bafra Kültür Yolu güzergâh çalışmaları yapıldı. Kitap haline getirildi. İnşallah halkımıza sunacağız. 2017 yılına kadar büyükşehir belediyemiz ile birlikte Bafra’da 12 turizm projesi hayata geçirilecek. Bafra’da konaklama yatırımları yapılması için temaslar ve çalışmalar yapıyoruz. Uzun ama Bafra için çok önemli bir yola çıktık. Turizm bacasız sanayi demektir. İlçemizin tanıtımı yanında ekonomik canlılık da getirmek istiyoruz. Son olarak balon gezilerini başlattık. Bafra’mızın tanıtımına çok olumlu bir katkı sağladı. Balon gezilerimiz devam ediyor. Bafra’mızı havadan görme ve balonla uçma güzelliğini herkesin yaşamasını istiyoruz. Bafra, turizmde bir merkez olacaktır. Biz bunu başlattık. İnşallah devam edecektir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.