Balkan Türkleri Ata’sını Dualarla Andı

Balkan Türkleri Ata’sını Dualarla Andı
Samsun Balkan Türkleri Derneği Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80. Yıldönümü vesilesiyle dernek binasında kuran-ı kerim okuttu.

Samsun Balkan Türkleri Derneği Atatürk’ün vefat yıldönümü vesilesiyle dernek binasında düzenlediği dua programı dernek üyelerinin yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Samsun Balkan Türkleri Derneğinde düzenlenen program Dernek Başkanı Uğur Burak Özata’nın günün anlam ve önemini anlatan selamlama konuşmasıyla başladı. Ardından dernek üyesi Emin Demir Atatürk’ün ruhu için kuran-ı kerim okuyup dua etti.

Balkan Türkleri Atasını Unutmadı

Programla ilgili açıklama yapan Samsun Balkan Türkleri Derneği Başkanı Uğur Burak Özata, “Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 80. yıldönümünde dualarla anmak için böyle bir program tertip ettik. Her yıl 10 Kasım’da çeşitli aktiviteler ve dua programları ile Atamızı yad ediyoruz. Bu akşam düzenlediğimiz programla Başta Atatürk ve silah arkadaşları olmaz üzere tüm şehitlerimizi bir kez daha andık. Derneğimiz üyesi Emin Demir hocamızın Atatürk ve silah arkadaşlarının ruhu için Kuran-ı Kerim okuyup dua etti. Ardından kadınlar kolu tarafından yapılan helva ve ikramlarımızı misafirlerimize dağıttık. Dernek binamızda gerçekleştirdiğimiz programımıza katılan herkese yönetim kurulu, üyelerimiz ve şahsım adına teşekkür ederim’’ şeklinde konuştu.

Onur Özsoy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.