BALIKESİR / BANDIRMA 

TFF 1 . Ligine yeni çıkan 2 takımın zevkli mücadelesine tanık olduk yine transfer hareketliliğine baktığımızda bu ligi bilen forvetleri transfer etmiş, eksik olan yerlerine takviye yapmış, 

Bandırma spor takımı gördük. Kağıt  üzerinde çok zor  bir  deplasman gibi gözüken maçı berabere bitirdik.Covid 19 hastalığı sonucu  Maç kadromuzda zorunlu değişiklik yaparak formda bir Burak Çalığın yerine oyuna  AhmetHan Köse ile başladık  iyi başladığımız maçta rakibin  10 . Dk sonraki ataklarına  karşılık veremedik ve amatör takımın yemeyeceği bir kademe hatası sonucu golü yedik.Maç içerisinde 3 duran top kazandık Vukan Saviçeviç topu  kargalara attı.

İlk yarıda Plumain . Saviçeviç . ve Tomanin  oyuna katkıları hiç olmadı. Daha önceleri bahsettiğim gibi rakib etkili forvetleri ile bizi bayağı salladı bu ligi bilen Pote, De Valle, ve Michel Landelle üzerimize gelmeye başladılar ve  aradıkları golü Boli  ve Yalçın Kılıçın çok büyük kademe hatası sonucu buldular. İlk yarı itibari ile 1 gol pozisyonumuz dahi yoktu  ve Nurullahın Aslanın kurtardığı pozisyonlar yetmedi soyunma odasına 1/0 mağlup girdik.2. Yarı Muhsin Yıldırımın yerine Oğuz Gürbulakla başlayarak risk aldık Bolinin sakatlanması sonucu Veli Çelik  oyuna girdi benim beğendiğim Veli bundan sonra formayı vermez.

2 yarı ataklarımız sonucu peş, peşe 2 gol bularak moral kazandık Oğuzun iyi  futboluna Ahmethan ve Gökhan eklendi sağdan  Erhan soldan Keremle birlikte mağlubiyetten 1 farklı öne geçtik daha sonra yine maçın kötüsü Vukan Saviçeviçin kaptırdığı top sonucu rakip  etkili ayakları ile golü buldu.Ve maçta  skor eşitlendi şöyle maça  baktığımız zaman rakibin yeni yerli ve yabancı  transferleri oyuna ve skora katkı yapıyorlar bizim kilerde sahada iyi top oynamadıkları gibi  basit top kayıpları yapıyor. 

Evet oturmuş bir kadromuz var ve bu kadro yeterlimi onu zaman gösterecek yaptığımız  transferlerden pek verim alamadık 90/ 1 de Nurullah Aslan o golü kurtarmazsa bu gün buraya daha başka  birşeylerde  yazabilirdik. Hem Altay hemde Bandırma maçı için teşekkürler Nurullah Aslan..

SAYGILAR

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR