BALIKÇILIK KAMPI DÜZENLENDİ

BALIKÇILIK KAMPI DÜZENLENDİ
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Tematik Kamplar Projesi kapsamında yürüttüğü uygulama programları çerçevesinde Samsun’da “Balıkçılık Kampı” düzenlendi

Gençlik ve Spor Bakanlığı, başta üniversite öğrencisi gençler olmak üzere, toplumun değişik kesimlerine mensup gençlerin kendine güvenen bireyler olmalarını sağlamak, atacakları adımlarda onlara yol göstermek ve onları yeni ufuklara taşımak amacıyla uygulamaya koyduğu Tematik Gençlik Kampları’na bir yenisi daha eklendi.

21 Kasım 2016 tarihinde Samsun'da Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt'un açılış konuşması ile başlayan balıkçılık kampı beş gün sürdü. Kamp süresince sık sık ziyaretlerde bulunan Özyurt gençler ile yakından ilgilendi. Balıkçılık kampın eğitim kısmı Atakum 1919 Otelde, uygulama kısmı ise bölgede bulunan modern balıkçılık işletmelerinde yapıldı. 40 gencin katıldığı Balıkçılık Kampı kapsamında, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve ilgili Sivil Toplum Kuruluşları ile işbirliği yapıldı.
 
Proje kapsamında; katılımcılara alanında uzman kişiler tarafından seminerler verildi.Grup aktiviteleri ile konu başlıkları üzerinde çalışmalar gerçekleştirilen seminer ve grup çalışmalarının ardından, katılımcılar ile programın temasına göre bölgelerde çeşitli ziyaretler gerçekleştirildi.


Samsun'da gerçekleştirilen Balıkçılık kampında katılımcılara sertifikaları, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürülüğü Gençlik Merkezleri Şube Müdürü Sait Sayar ve Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Su Ürünleri Mühendisi Özgür Öztek tarafından verildi. Emrah ŞAHİN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.