BAL'DA ZOR HAFTA

BAL'DA ZOR HAFTA


Türkiye Bölgesel Amatör Lig 4'cü grup ayrı bir heyecana şahit oluyor. Samsun'un balda mücadele veren, Samsun temsilcisilerinden en karlı takım Havza Belediyespor. Takımın başında Samsunspor'dan yetişmiş deneyim Teknik Direktör Orhan Anıl bulunuyor. Takıma verdiği katkılar neticesinde, Havza Belediyespor kafaya oynuyor. Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'inde büyük desteklerini arkasına alan Kırmızı Beyazlılar hedeflerinin 3'ncü lig olduklarını söylediler. Bu hafta sonu zorlu Ladik Belediyespor deplasmanına çıkacak olan Havza Belediyespor bu maçı da kayıpsız atlatmak için çalışmalarını sürdürüyorlar.


Ladik Belediyespor ise deneyimli Teknik Direktör Ali Bilgici'ye emanet. Oynadığı müsabakalarda büyük talihsizlikler yaşayan Turuncu Beyazlılar 2 müsabakayı önde götürdükleri halde beraberliğe razı olarak 4 puan kaybetmiş oldular. Zirve mücadelesi veren Ladik Belediyespor bu hafta kendi saha ve taraftarları önünde Havza Belediyespor'u konuk ediyor. Bu maçtan mutlak 3 puan ile ayrılacaklarını söyleyen Ladik Belediyespor Teknik Direktörü Ali Bilgici, " yaşadığımız büyük olumsuzluklara rağmen bu maçı alarak, haftayı 3 puanla kapatacağız" dedi. Havza Belediyespor 11 puan ile lig 2'nciliği sürdürürken, Turunucu Beyazlılar ise 5 puan ile 9'ncu sırada yer alıyorlar.


Ligi'in kadersiz takımı Termespor. Geçen sene Ligin tozunu attıran içeride ve dışarıda kazanan Termespor bu sezon düşme tehlikesi ile karşı karşıya. Termespor'un başında deneyimli teknik direktör Güven Gümüşdağ, " Genç ve dinamik bir kadroya sahibiz. Çok iyi müsabakalar çıkarırken bir türlü talihimizi yenemeyerek, oynadığımız müsabakalarda yenilgi ile ayrılarak kötü ve talihsiz durumlar yaşamaktayız. Son oynadığımız müsabakada Bulancakspor karşısında 2-1 önde götürdüğümüz müsabakadan son saniye golü ile 2-2'ye gelmemiz kadersizliğimizin bir sonucudur" dedi. Lig sıralamasında 12'nci sırada yer alan Sarı Siyahlı Termespor 1 puan ile 12'nci sırada yer alıyor.  Şayet bunda sonraki müsabakalarda toparlanmasını beceremezse küme düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalacaklar.


HERŞEY BÜYÜK SAMSUN FUTBOLU İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR