BAL'DA SEVİNEN HAVZA OLDU

BAL'DA SEVİNEN HAVZA OLDU
Türkiye Bölgesel Amatör Lig'de Samsun'u Temsil eden Ladik Belediyespor, Havza Belediyespor ve Termespor dün 3 puan için mücadele etti. BAL'da mücadele eden Samsun Temsilcileri arasında sevinen takım ise Havza Belediyespor oldu.

TERMESPOR DEPLASMANDA 1 PUAN ALDI
Türkiye Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Termespor dün konuk olduğu ligin etkili ekibi Osmancıkspor karşısında istediğini alamadı. Sarı Siyahlılar'da galibiyet primi ise 5000 TL olarak belirlenmişti. Termespor üst üste ataklar yapmasına rağmen aradığı golü bulamadı ve maç 0-0 sona erdi. Termespor deplasmanda aldığı 1 puanın ardından 12'nci sırada kaldı. Sarı Siyahlıların ligde 6 puanı bulunyor. Termespor sıradaki müsabakası ise deplasmanda Fatsa Belediyespor olacak.

LADİK EVİNDE KAZANAMADI
Türkiye Bölgesel Amatör Lig'de Samsun'u Temsil eden diğer takım Ladik Belediyespor ise güçlü rakibi Yeni Amasyaspor maçından 1 puan aldı. Turuncu Beyazlılar bu sezon Türkiye Bölgesel Amatör Lig'de istediği galibiyet serisini bir türlü başlatamadı. Ladik Belediyespor kendi evinde konuk ettiği Yeni Amasyaspor karşısında taraftar desteğinide arkasına alarak, ataklar geliştirmesine rağmen rakip fileleri sarsmayı başaramadı. Turuncu Beyazlılar konuk ettiği Yeni Amasyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Ladik Belediyespor 7'nci sırada ve 11 puanı bulunuyor.


HAVZA DEPLASMAN KRALI
Bu sezon aradığı çıkışı yakalayarak ligde iddiasını sürdüren Havza Belediyespor rakibi Erbaaspor'u deplasmanda 2-0 ile mağlup etti. Geçen hafta Havza Belediyespor Teknik Direktör Orhan Anıl ile yollarını ayırarak takım başına Teknik Direktör Murat Yıldırır'ı getirmişti. Teknik Direktör Murat Yıldırır ilk sınavından başarı ile geçmeyi başardı. Havza Belediyespor'un dün deplasmanda konuk olduğu Erbaspor karşılaşmasının ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarıya galibiyet için çıkan Havza Belediyespor 57'nci dakikada Burak Cengiz ile öne geçmeyi başardı. Havza Belediyespor'da 2'nci golü ise 90'nci dakikada İlhami kaydetti. Havza Belediyespor aldığı bu 3 puan ile ligde 6'ncı sıraya yükseldi ve 11 puanı bulunuyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.