BAL'DA DERBİLER HAFTASI

BAL'DA DERBİLER HAFTASI


Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele veren Samsun temsilcileri Çarşambaspor zorlu Bafra deplasmanına çıkarken, Ladik Belediyespor ise sahasında Termespor'u konuk ediyor. 1930 Bafraspor'un Teknik direktörü geçtiğimiz hafta Termespor karşısında alınan farklı mağlubiyetin ardından görevine son verildi. Bu gelişmelerin ardından bugünkü Çarşambaspor maçının sonucu Bafra'da merakla bekleniyor.. Kötü günler geçiren Bafraspor ligde kalıcı olabilmek adına bundan sonraki oynayacağı müsabakalarda puan kaybetmemesi gerekiyor..

 

Bir Samsun temsilcisi Çarşambaspor ise geçen hafta kendi sahasında oynadığı Bartınspor karşısında kaybettiği 2 puanı telafi etme peşinde. Hafta içi Yeşil Beyazlı Çarşambaspor Teknik direktör Birol Akkaya'nın nezaretinde zorlu Bafra maçının çalışmalarını defalarca yapılarak bu maçın öneminin büyük olduğunu ve futbolculara aşılama gayreti içersinde olduğu göründü.. İki ezeli rakip Bafraspor ve Çarşambaspor yıllardır yaptıkları müsabakalar heyecanlı ve çekişmeli geçmektedir.

 

İki takım taraftarlarının Bafra ve Çarşamba'da olmak üzere olaylı geçtiği dün gibi aşikar. Dileğimiz bugün oynanılacak müsabakada dostluk ve centilmenlik rüzgarının en iyi şekilde esmesini temenni ediyorum.. Zorlu müsabaka öncesi iki takımında bu maça hazır olduğu izlemini taşıyorum. Umarım adına yakışır bir derbi olur ve 90 dakika boyunca sahada oynanan futbolun Türk Futboluna yakışır bir şekilde geçer.. Fair-Play çerçevesi içersinde futbolcuların sahada mücadele etmesini diliyorum.. Bafra maçına Çarşamba'dan çok sayıda taraftarların katılması bekleniyor.. Burada Emniyet güçlerine büyük görev düşmekteir. İki takım taraftarlarını bir birleriyle kaynaşmalarının sağlanması gerektiğine inanıyorum..

 


Samsun derbisinin bir diğeri ise bugün Ladik'de Ladikespor ile Termespor arasında oynanılacak.. Ladikspor'un son haftalarda aldığı başarısız sonuçlar, bunun yanı sıra Termespor'un geçtiğimiz haftalardaki başarılı çıkışı karşılaşmanın son derece çekişmeli ve heyecanlı geçmesine sahne olacak.. Samsun derbisinde Ladikspor ve Termespor maçına taraftarlar büyük ilgi göstermekte olup Terme'den yaklaşık 5 otobüs taraftarın Ladik deplasmanına gelmesi bekleniyor..


İki takım taraftarlarının bir birleriyle her hangi bir hüsumeti olmaması dolayısı ile müsabakanın sakin ve temiz geçmesi bekleniyor.. Bende Gazetemödeki bu köşemden Samsun derbilerinde mücadele eden 1930 Baraspor, ÇArşambaspor, Ladikspor ve Termespor'a başarılar diliyorum.. Derbi maçlarında 90 dakika sonunda her şeyden önce dostluk kazansın.. Her Şey Temiz Samsun Futbolu için.. Hoşcakalın..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR