BAL'DA BALLI TAKIMLAR BELLİ OLUYOR

BAL'DA BALLI TAKIMLAR BELLİ OLUYOR


Türkiye Bölgesel Amatör Ligin 5. grubunda mücadele eden Samsun takımları pazar günü bir birleriyle karşılaştılar. Bu karşılaşmadan en karlı çıkan ise Sarı Siyahlı Termespor oldu. Kıt bütçesi ile mütevazi bir takım oluşturan Termespor takımın başına kendisni isbatlamış geçmiş yıllarda Kadıköyspor'un hocalarının başında gelen Güven Gümüşdağ ile yola devam ederek çok iyi bir çıkış yakaladılar... Bundan sonra Termespor'u tutana aşk olsun.. Sarı Siyahlıların yolu açık olsun..

 

Yeşil Beyazlı Çarşambaspor ise 1930 Bafraspor deplasmanında ise 1 puanla yetindi. Çarşambaspor yarıştan kopmama adına bundan sonraki müsabakaları mutlak süretle kazanmak zorunda. Takımın başında tecrübeli ve deneyimli Teknik direktör Birol Akkaya var. Çarşambaspor bu yarışta var ve var olacaktır.. Ladikspor ise her geçen hafta puan kaybetmeye devam ediyor.


Ligin başında istikrarlı gidişatını devam ettiremeyen Turuncu beyazlılar bana göre büyüsü bozulmuş gibi. Bundan sonraki haftalarda toparlanmayı planlayan Ladikspor moralleri bozuk olarak haftaya başladılar. 1930 Baraspor ise hayla düzelmiş değil. Tek tek puan toplayarak yoluna devam ediyor. Teknik direktörsüz Kırmızı siyahlı Bafraspor bir arayış içersinde yoluna devam ediyor. Bende Gazetem adına Bal'da mücadel eden Samsun takımlarına başarılar dilerim...! Bir Sevdadır Samsun ve takımları.. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR