BAKANIMIZLA DEVAM

BAKANIMIZLA DEVAM
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayladığı 64. Hükümet kabinesini Başbakan Ahmet Davutoğlu Çankaya Köşkü'nde açıkladı. AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç 4. defa Gençlik ve Spor Bakanlığı'na getirildi.

DÖRT KABİNEDE DE YER ALDI
Ahmet Davutoğlu Başkanlığı'nda kurulan 64. Hükümet kabinesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandı. Seçim Hükümeti kabinesinde de yer alan Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç'a yeni kabinede de yer verildi.

HALKA HİZMET HAKK'A HİZMETTİR
Gençlik ve Spor Bakanlığı görevine getirilen Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, ilk açıklamasını sosyal medya üzerinden yaptı. Bakan Kılıç, "Göreve Halka Hizmet Hakk'a Hizmettir düsturuyla devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

DUALARINI EKSİK ETMEDİLER
Kılıç,“AK Parti olarak Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun önderliğinde girdiğimiz 11’inci seçimden de alnımızın akı ile çıktık. Bugün de milli iradenin yansıması olan 64.Hükümet kuruldu. Bizleri dualarıyla  destekleyen evladı olduğum Samsun’umuzun güzel yürekli insanlarına ve tüm Türkiye’mize en kalbi duygularımla şükranlarımı sunuyorum. Her şey   Samsunumuz için, her şey güçlü Türkiye için” ifadesini kullandı.

Mehmet Hazinedar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.