BAKAN KILIÇ:"BİZ KENDİLERİNE İNANIYORUZ"

BAKAN KILIÇ:"BİZ KENDİLERİNE İNANIYORUZ"
Dün oynanan Hollanda-Türkiye milli maçı öncesi Samsunspor Nuri Asan Tesisleri'nde konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç...

 "Biz kendilerine inanıyoruz ve ümit ediyoruz ki ay yıldızlı bayrağımızı göğüslerinde taşıyarak en iyi şekilde temsil edecekler" dedi.


SPOR YATIRIMLARI DEVAM EDİYOR
Kılıç, Samsunspor Kulübü'nü ziyaret ederek, Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu ve takım oyuncuları ile bir araya geldi. Bütün takımlara eşit yakınlıkta olduklarını vurgulayan Bakan Çağatay Kılıç, Samsunspor'un kendisi için farklı bir öneme sahip olduğunu, takım oyuncularının üzerlerindeki sorumluluğu, ümitleri taşıyacaklarına inandığını dile getirdi. Samsun'un artık bir spor şehri haline geldiğini belirten Bakan Çağatay Kılıç, çok sayıda spor yatırımının da devam ettiğini aktardı.

"ÜMİDİMİZ GALİBİYET"
Bakan Çağatay Kılıç, dün akşam oynanacak maç öncesi Samsunspor Nuri Asan Tesisleri'nde Hollanda-Türkiye milli maçına da değinerek, şunları kaydetti: "Milli takımımız bugün akşam Amsterdam'da Hollanda ile bir müsabakaya çıkacak. Ümit ediyoruz ki başarılı bir sonuç alır. Ben Fatih hocanın da milli takım sporcularımızın da çok üst seviyede bir motivasyona sahip olduğunu biliyorum şu anda. Tabi ümidimiz milli takımımızın bu akşam galip gelmesi ama her sonuç tabi ki olabilir. Biz inanıyoruz ki milli takımımız bu akşam galip gelecek, yoluna devam edecek. Dolayısıyla onlara da buradan tekrar başarılar diliyorum. Biz kendilerine inanıyoruz ve ümit ediyoruz ki ay yıldızlı bayrağımızı göğüslerinde taşıyarak en iyi şekilde temsil edecekler." 

"FUTBOLCULARIMIZ ÇOK ŞAHSIYETLİ İNSANLAR"
Samsunspor Başkan'ı Erku Tutu, " Samsunspor'umuzu daha ileri taşıya bilmek için gelimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Çok değerli,saygılı ve şahisyetli bir futbolcu arkadaşlarımız var. Hepsi birbirinde iyi insanlar. Onlar kazanma hırsıyla sahaya çıkıyor. Biz elimizden geleni yaparak birdahaki sezon Süper Lig'de top koşturmak istiyoruz" dedi. Görüşme, basına kapalı devam etti. Serkan KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.